Vår vidunderlige WONDER BOX! I denne boxen er det en herlig blanding av sporty, søtt og sprøtt.

 

Röhnisch Long tank top (veil. 199,-)
Vi har ingen planer om å gi oss med sporty klær i BoostBox! Vi tror nye treningsklær kan være superbra for motivasjonen. Noe nytt og fresht til garderoben føles alltid bra, og kan gjøre at vi får litt ekstra selvtillit på trening! Denne gangen får du en herlig singlet fra Röhnisch, med ekstra lengde for bedre dekkevne. Singleten har en smal rygg som gjør at du kan bevege deg fritt gjennom hele økta. Dessuten er stoffet hurtigtørkende og svalt mot kroppen. Gjør deg klar for å føle deg wonderful!

 

Protein popcorn fra Probrands (veil. 29,-)
Vi gir deg et splitter nytt produkt fra ProBrands, som tilfredsstiller behovet for en salt snack med ekstra proteiner. Her får du den ekte smaken av popcorn, med et ekstra godt innhold av fiber. Denne posen er perfekt som et lite mellommåltid, eller som snacks når du skal kose deg på sofaen! Dessuten syns vi det høres ganske bra ut med en popcornpose etter trening!

 

Proteinbar fra Bodylab (veil. 24,-)
Bodylab har kommet med enda en ny proteinbar – og den vil vi selvfølgelig at du skal få smake på! Seductively Salty er en uimotståelig opplevelse av knasende sprø mandler fra Valencia, myk belgisk sjokolade og et herlig hint av salt! Vi har smakt på den, og kan garantere en søt og salt snack som demper søtsuget og sulten når det melder seg! Sett tenna i denne og kos deg!

 

Nøttemiks fra Nuts Company (veil. 24,-)
Man får aldri nok av smarte og næringsrike mellommåltider! Her får du en deilig nøttemiks bestående av paranøtter, hasselnøtter, rosiner og peanøtter. Denne nøtteposen er rik på naturlig fettsyrer og vitaminer, og er helt uten salt. Ikke bare er det smart mat på farten, men det utgjør også en god topping til grøten eller fruktbollen. Hvis du klarer å spare den, kan du nyte de nøye utvalgte smakene i romjulen mellom kakene og julegodteriet.

 

MYK Muskelkrem (veil. 259,-)
Vi som trener mye, enten det er styrketrening, løping eller yoga – opplever til tider å få ømme muskler og ledd. En langtidsvirkende lindrende krem er nyttig for såre muskler, mot muskelkramper eller mot kløende hud. MYK muskelkrem har vi fått mange forespørsler om etter at den lå i Boostbox i desember i fjor. Her får du en ny forsyning som gjør kroppen din klar for vinteren! Den avkjølende effekten til peppermynte- og vintergrønn-olje bringer rask smertelindring og behagelig effekt. Test den og merk forskjellen!

 

BoostBox lypsyl (veil 24,-)
Yes, du ser riktig – en helt egen BoostBox leppepomade! Vi drar aldri på trening uten leppepomade i treningsbagen. På samme måte som at klærne skal være komfortable og energien på topp, ønsker vi at leppene skal holde seg fuktige til tross for mye pusting, pesing og svetting! Boost treningen din med denne lille og smarte saken, og la den bli et fast inventar i bagen din også!