Denne suppen er vegetarisk, lun og full av boost!
Denne smaker ekstra godt når du setter deg godt til rette under et pledd, med en god bok eller TV-serie. Høstkos på sitt beste!


Du trenger: 

  • 200 g gulrot
  • 400 g søtpotet
  • 1 hakket løk
  • 1 fedd hakket hvitløk
  • 3 ss finrevet frisk ingefær
  • 2 ss creme fraiche (lett om du ønsker)
  • 4 dl utblandet grønnsaksbuljong (eller annen buljong)
  • 3 ss olivenolje
  • Litt lettmelk eller kokosmelk om du ønsker
  • Salt og pepper
  • Frisk koriander

Slik gjør du: 

  1. Skrell søtpotet og gulrøtter i små biter
  2. Varm oljen i en kasserolle og tilsett søtpotet og gulrøtter og løk
  3. Tilsett hvitløk og ingefær og la frese videre i 1-2 minutter
  4. Hell i kraft, kok opp og la suppen koke videre med lokk halvveis på – til alle grønnsakene er møre
  5. Kjør suppen glatt med stavmikser og smak til med salt, pepper og creme fraiche
  6. Er suppen litt for tykk, jevner du ut med melk
  7. Serveres med frisk koriander, gulrot i tynne skiver og eventuelt litt creme craiche på toppen