Hva med en spennende og smaksrik vegetarburger til middag? Her har du en enkel oppskrift på et sunt måltid hvor vi bruker Veggi burger fra Folkets sammen med nydelige ovnsbakte søtpoteter. Klar, ferdig, gå!

 

Ingredienser vegetarburger 2 pers:

  • 2 stk grove hamburgerbrød
  • 2 stk Veggi burger rødbet
  • Babyleaf salat
  • Hjertesalat
  • 1 tomat
  • ½ rødløk
  • Dill
  • Dressing etter ønske. Her bruker vi Kesam mager og Bbq zero saus.

 

Ingredienser ovnsbakt søtpotet 2 pers:

  • 2-3 stk store søtpoteter
  • 3 stk hvitløksfedd, uskrelt
  • ½ stk sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss rosmarin frisk, grovhakket
  • 1,5 ss flaksalt

 

Slik gjør du:

  1. Finhakk rosmarin og bland med salt og revet skall av ½ sitron.
  2. Vask og skrell søtpotetene eller la skallet være på.
  3. Skjær i båter/strimler og legg over på et stekebrett med bakepapir.
  4. Tilsett knuste hvitløksfedd og sitron skåret i grove biter.
  5. Drypp over olivenolje og bland alt godt sammen.
  6. Stek søtpotetene ved 200 grader til de blir gylne og møre, ca. 30 minutter.
  7. Dryss over rosmarin og sitronsaltet før servering.