Her får du boxen som virkelig sparker i gang våren. Boxens verdi er på hele 1023,- !

Sjekk dette innholdet:

 

Björn Borg Tights LA stripe (veil. 449,-)
Vi er i ekstase over denne tightsen! Den skal booste oss – og deg – til å ville gi det lille ekstra på trening! Vi håper du får lyst til å ta en joggetur utendørs nå! Tightsen har utrolig mange fordeler med seg, som at den ser smashing ut på, og at den er veldig behagelig. Tightsen er produsert av 88% resirkulert polyester og 12% elastan. Den er også sydd med Hydro-pro tråd som gjør at du holder deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkta – uansett om du trener løping, dans, crossfit, eller yoga. Dessuten er den rimelig deilig å krype opp i sofaen i også! We love it – do you?

 

Björn Borg T-skjorte Tee Carla (veil. 299,-)
Vi klarte ikke å dy oss når dere skulle få en ny tights i BoostBoxen – vi måtte jo gi dere en t-skjorte også! Nytt treningstøy gir ny motivasjon, og nå kan du bare glede deg til neste treningsøkt! Snakk om VÅRKLAR!  Denne t-skjorten er både utrolig komfortabel og skikkelig fin på. På samme måte som tightsen, er t-skjorten sydd med Hydro-pro tråd som gjør at du holder deg tørr og komfortabel på trening. Björn Borg bruker også Solution-dye som betyr at fargeprosessen bruker mindre kjemikalier og vann når produktet lages.

 

HealthyCo Sjokolademelk Sirup (veil 59,-)
Dette er en sjokoladesirup som vi bare digger! Her får du en kakaosirup for å lage melkedrikk – og vi tror vi står ovenfor en ny favoritt! Sirupen er smaksatt med deilig sjokolade, men er helt uten tilsatt sukker.  Denne gir en ekte glede til sansene, og er helt perfekt når du skal lage litt sunnere dessert. Dessuten smaker den veldig godt på yoghurt, havregrøt eller fruktsalat. Dersom du ønsker å lage deg sjokolademelk, blander du enkelt ut 1 del sirup med 10 deler melk. Nam, sier vi bare!

 

Protein Wafer (veil. 29,-)
Vi håper du er klar for en sprø og god nyhet fra proteinfabrikken! Protein Wafer er en sunnere vaffelkjeks med vaniljefyll, som smaker nydelig alene eller som topping på en herlig smoothiebowl. I denne får du en smak av både kjeks, vanilje og sjokolade – helt uten sukker og med mye protein. Perfekt å ha med seg på reise, som mellommåltid eller belønning etter en god treningsøkt. Denne er vi rimelig sikre på at du ikke får lyst til å dele med noen… Nam!

 

Hand mask gloves (veil. 49,-)
Tøffe treningshender trenger også god pleie! Denne masken gjør godt for håndflatene etter en tung treningsøkt. Håndmasken er fuktighetsgivende, og forebygger ru og tørre hender. La masken sitte på i 15-20 minutter og oppnå optimal fuktighetsgivende effekt. Den inneholder et spesielt utviklet serum som er velegnet for alle hudtyper. Behagelig og sunt for huden – denne tror vi du vil like!

 

Argan Oil of Morocco Shampo & Balsam (veil. 49,- per stk.)
Ta med deg en herlig følelse av luksus i treningsbagen! Hemmeligheten bak disse, er at de er tilsatt arganolje fra Marokko. Her får du hårpleie i smart størrelse til dine neste treningsøkter. Disse to produktene gir glans til håret ditt, og er spesielt egnet for matt og livløst hår. Shampoen og balsamen er pleiende, og åpner og renser hårstråene dine fra hodebunnen og ut i tuppene. Vask først med shampo, før du bruker balsam og lar den sitte i 1-2 minutter. Resultatet er et velduftende og glatt hår! Produktene er ikke testet på dyr.

 

Protein Pro chips fra Extreme Fitness (veil. 29,-)
Vi vet at BoostBox kundene elsker disse chipsposene! Det er ikke uten grunn, for her får du mye digg smak – og 40% mindre fett enn i tradisjonell chips. Denne gangen gir vi deg smaken Barbeque & Paprika – perfekt til de fremtidige grillmiddagene for eksempel. Hvis du klarer å vente…  Denne chipsen er også det perfekte alternativet en fredagskveld på sofaen! God smak – god samvittighet.