Oktober Premium BoostBox

For en fargeglad og energisk BoostBox med det beste treningsplagget! Her er innholdet :

Svart Mesh T-Skjorte (Veil 449,-) / Borg Tee for menn
Vi elsker denne løse og og comfy t-skjorten fra Bara sportswear.  Meshing som dekker ryggen og gir et glimt av favortitt sportsBHen. T-skjorten er designet for å holde deg komfortabel selv igjennom de hardeste treningsøktene. 

Healthyco Topping 250ml (Veil.59,-) Chocolate & Strawberry
NYHET: En herlig premium box full av godsaker betyr 2 stk toppinger til dere! Pimp både festmat og vanlig mat med disse toppingene uten tilsatt sukker, og med færre kalorier enn vanlig toppinger. Test den ut på sjokolade moussen da vel!

I hverdagen gjør den proteinpannekakene, yoghurten, havregrøten, fruktsalaten, og den ellers faste frokosten ekstra god!

AminoPro Bcaa, Fizzy Bottles (Veil pris 30,-)
NYHET: Knask eller knep med Candy Edition energidrikk! AminoPro BCAA er smaker som godteriet sure flasker! Forskjellen er at du i denne her får 2500 mg BCAA og 180mg koffein. Drikken er dessuten uten sukker, forbedrer restitusjon og stimulerer muskelbygging. Aminosyrer har positive effekter, uansett om du går, trener styrke eller trener utholdenhetstrening. Fra proteinfabrikke.no

ProteinPro BigBite (Veil 30,-)
NYHET: Cookies & Cream proteinbar med kremaktig og god smak! Stilne kakesulten med denne proteinbaren uten tilsatt sukker og hele 32% protein! Perfekt som protein tilskudd etter trening og når som helst på dagen. Kan også nytes som et sunnere alternativ til søtsaker.

Shift supernaturlig D-vitamin (Veil. 169,-)
Vi er nå i årstiden med mindre sol og da er det viktig med tilskudd av D-vitamin eller et kosthold med mye fet fisk. SuperNaturlig-D3 gir en sterk dose D-vitamin fra en særegen viltvoksende type lav som er ekstra rik på vitamin-D3. Dette vitaminet er 100% naturlig, vegetabilsk og høykonsentrert. Viktig for oppbygging og vedlikehold av skjelett, tenner og muskler. Fra supervital.no

Bodylab Protein Bar (Veil 25,-)
NYHET: Ny supergod proteinbar fra bodylab med ekte belgisk sjokolade. Cashew & Caramel er bare heeelt uimotståelig! Baren har 22 gram protein, uten tilsatt sukker. Fra bodylab.no

Protein Chocolate Mousse (Veil 149,-)
Sjokolade mousse med proteiner som også er Laktose og glutenfri, og uten tilsatt sukker. Om du er på diett eller ønsker å ha i deg mer proteiner kan du nye denne velsmakendenprotein Moussen!

Bodylab sample  med deilig vanilje protein.