Det er ingen tvil om at BoostBox har mange fornøyde kunder. Jeg ser støtt og stadig klær og produkter fra BoostBox i bruk på treningssenteret jeg jobber på. Det er så gøy! Flere av mine PT-kunder abbonerer på BoostBox og jeg intervjuet tre spreke jenter om hvorfor akkurat de digger BoostBox.

 

Spørsmålene de svarte på var:

1. Hvorfor begynte du å abonnere på BoostBox?

2. Hva er fordelen med å abonnere på BoostBox?

3. Er det noen produkter du blir ekstra glad for å finne i boksene?

Her er svarene jeg fikk:

Silje:

  1. Jeg begynte å abonnere fordi jeg så er innlegg av deg på Instagram hvor du omtalte boksene. Jeg ble nysgjerrig og endte opp med å teste.
  2. Jeg har savnet en mulighet til å teste forskjellig proteinbarer, vitaminer, drikker, matvarer osv uten at det kostet meg skjorta. Denne boksen falt veldig i smak fordi jeg får muligheten til akkurat det, uten å måtte kjøpe mengder av noe.
  3.  Klær og treningsutstyr er jo selvfølgelig noe som gleder ekstra, rett og slett for det er alltid artig med noe nytt. Også blir det ikke borte med en gang!

 

May-Britt:

  1. Jeg hadde lyst på litt ny treningsmotivasjon. Moro å få pakke i posten hver måned med noe som kan brukes positivt i hverdagen.
  2. Ny motivasjon, får prøvd nye produkter man kanskje ellers ikke ville kjøpt… også får du får det rett i postkassa!
  3. Jeg er veldig glad i drikke og barer. 

 

Mari:

  1. Jeg ønsket å teste ut varene til Boostbox fordi det så ut som gode produkter og fordi du snakket så varmt om BoostBox. Det er spennende å få produkter som er med på å sprite opp treningshverdagen. En ekstra motivasjonsboost i måneden er ikke feil.
  2. Fordelen er at man får teste ut freshe treningsklær til en god pris, samt diverse matvarer/snacks man kan inkludere i en sunn livsstil.
  3. Jeg liker sunne snacks som barer og energidrikker. Jeg blir også glad for gode treningsklær.

 

Vi håper du er like fornøyd med BoostBox som disse jentene. Det er bare å glede seg til masse ny treningsboost i boksene som kommer!

 

Skrevt av Tonje Meinstad Aaserud,
Personlig trener og kostholdsveileder.
Instagram @pt_tonjemeinstad