Denne BoostBoxen skal få deg ut av feriemodus og inn I gode treningsrutiner igjen! Vi vet at mange av dere er flinke til å trene året rundt, men det er aldri feil med en ekstra BOOST på sensommeren! Etter fjorårets suksess med treningsdagbok, har vi lyst til å gi dere et nytt påfyll av motivasjon med BOOSTBOX Treningsdagbok 2.0! I august får du en splitter ny treningsdagbok med god plass til å tracke treningsøktene, skrittene dine og fremgangen din – slik at du oppnår ditt fulle potensiale! Vi gleder oss til å sette mål, åpne treningsdagbøkene og sette i gang sammen med dere!!

 

Booty Builder Ankle Strap (veil 199,-)

Enten du er en nybegynner eller viderekommen på treningssenteret tror vi denne kommer godt med! Du får din helt egne Ankle Strap for trening i kabel! Booty Builder Ankle Strap skal hjelpe deg med å bygge en enda sterkere og fastere rumpe! Den er laget med ekstra polstring, slik at du ikke skal få vondt rundt anklene når du gjør tunge øvelser. Borrelåsen gjør at den er enkel å justere, slik at den skal passe DEG så bra som mulig! Sett den enkelt fast til kabelmaskinen, og sett i gang med øvelsene som brenner på de rette stedene. Fra www.bootybuilder.com

 

NJIE iskaffe (veil 29,-)

Hva smaker bedre enn en skikkelig god iskaffe på sensommeren? Vi falt helt for den herlige smaken på denne i hvert fall! Her får du en kaffedrikk fra Njie, uten tilsatt sukker og helt uten laktose. Den har en rund og behagelig smak fra kaldbrygget kaffe og melk. Dessuten inneholder en boks like mye koffein som ca. 1,5 vanlig kaffekopp – OG ca. 10 g proteiner! Dermed kan du nyte denne med den beste samvittighet før eller etter en treningsøkt! Gled deg til å åpne din nye, iskalde iskaffe – vi tror det blir sommerens store favoritt. Fra Njie.

 

BoostBox treningsdagbok (Veil 149,-)

WOHO!! Vi fikk SÅ mange gode tilbakemeldinger fra dere kunder da vi ga dere en treningsdagbok sist. Vi får daglig meldinger om når dere kan få ny, så her kommer den! Sett i gang en supersprek sensommer og høst med nye mål og nye ambisjoner! Med god planlegging, struktur og god oversikt kommer du raskere i mål med det du ønsker å få til! I denne treningsdagboka får du den boosten du trenger for å jobbe bittelitt hardere – og vi gleder oss til å se dere ta den i bruk!

 

Turmix nøtter (Veil 29,-)

Vi vet at mange skal ut på tur i sommer – enten det er med fly til varmere strøk, eller om det er i fjellheimen med sekk på ryggen! Denne Turmixen passer like godt til begge deler, og demper både sult og søtsug når du er på farten eller skal gå langt. Skal du bestige et fjell eller bevege deg lenge i tungt terreng, kan vi anbefale et stopp med denne herlige posen! Her får du deilige, saftige nøtter i kombinasjon med mørke sjokoladeflak – som booster energien din på 123. Posen er akkurat passe stor til at du blir klar for å yte enda mer! Fra nutscompany.no

 

Protein crunch (Veil 19,-)

Vi gir deg en SPLITTER ny nyhet! Bodylab sin Protein Crunch kommer til å gi deg FEST i munnen! Her får du en kremete, salt karamellbar, med sjokoladetrekk – i helt perfekt størrelse! Vi lyver ikke når vi sier at denne smelter i munnen. Proteinbaren har en herlig blanding av sjokolade og vaffelkjeks, og er dessuten helt glutenfri. Med 16% protein og uten tilsatt sukker, kan vi like hvor godt denne baren smaker! Sleng den med i veska eller treningsbagen og gled deg hele dagen til å sette tenna i den! Fra bodylab.no

 

Zero Topping (Veil 69,-)

Ønsker du å spare litt på kaloriene, men samtidig ha frisk og god smak på grøt, smoothie og yoghurt? Bruk zero topping med bringebær som topping, og opplev nettopp GOD SMAK!  Raspberry topping er helt uten tilsatt sukker og gir deg den ekte og autentiske smaken som du kjenner fra bringebærsyltetøy!

Fra bodylab.no

 

Zero pasta (veil 39,-)

Sommerferien er over for mange, og for oss betyr dette mange herlige treningsøkter og et sunt og variert kosthold! Zero pasta fra Dinhelsemat.no har et redusert karbohydratinnhold, og er nyttig for deg som vil finne en litt sunnere livsstil etter mye iskrem i sommer. Maten varmes enkelt opp i mikrobølgeovnen og nytes med den beste samvittighet.

Enklere blir det nesten ikke!

Fra dinhelsemat.no

 

Sparkling kokosvann fra Coco Fuzion (Veil 20,-)

Start morgenene eller rehydrer kroppen gjennom ukas treningsøkter med denne herlige drikken! Tvihold på sommeren med nydelig smak av kokos og bringebær. Vi syns denne er superforfriskende og god! Coco Fuzion er rik på vitaminer, enzymer og inneholder 5 essensielle elektrolytter som kroppen mister under trening. En 100% naturlig og forfriskende boost for hele kroppen!
Fra Coco Fuzion