Månedens BoostBox heter TRANSFORMATION! Vi håper du er klar for en sensommer og høst FULL av spreke treningsøkter, sunn og god snacks og nettopp transformation. Vi har ofte noen mål for trening og kosthold – eller ting vi ønsker å endre. Denne Boostboxen skal hjelpe deg mot dine mål og gjøre reisen mot endring litt enklere 

 

Hvorfor Transformation? 

Vi vet at mange av våre kunder er på en reise mot bestemte mål! Noen ønsker å gå opp i vekt, noen vil ned i vekt – noen vil øke muskelmasse og styrke, mens andre igjen vil løpe raskere eller klare flere pullups. Kanskje føler du at kostholdet ditt kan forbedres, du vil kutte litt i sukker eller kjenne på økt energi gjennom mer næringsrik og fornuftig mat.

Uansett hva DITT mål er, så skal vi booste deg til å gi det lille ekstra utover høsten!

 

Hva skal TRANSFORMATION BoostBox gi deg for å booste høsten? 

Som vanlig venter vi med å avsløre innholdet i boxen, frem til den havner i postkassene deres!
Likevel kan vi fortelle at denne boxen gir deg MYE for pengene – med innhold som kommer godt med på treningssenteret og på kjøkkenet. Vi  avslører 1 av produktene for dere.

Det er ANKLE STRAP fra BootyBuilder (Veil 199,-) . !! Denne er perfekt til trening i kabel! Enten du er en nybegynner eller viderekommen på treningssenteret tror vi denne kommer godt med! Booty Builder Ankle Strap skal hjelpe deg med å bygge en enda sterkere og fastere rumpe og ben! Den er laget med ekstra polstring, slik at du ikke skal få vondt rundt anklene når du gjør tunge øvelser. Borrelåsen gjør at den er enkel å justere, slik at den skal passe DEG så bra som mulig! Sett den enkelt fast til kabelmaskinen, og sett i gang med øvelsene som brenner på de rette stedene.

Vi avslører ingenting annet enn at boxen inneholder sunn snacks som demper det verste søtsuget som ofte kommer på kvelden – og som ofte øker i takt med at det blir mørkere og kaldere ute.

 

Hvem passer denne boxen for? 

Her er svaret enkelt: ALLE! Jenter, gutter, kvinner, menn. Den passer både for deg som er rutinert innenfor ditt treningsfelt, og for deg som er en fersking i treningsverdenen. Vår visjon med BoostBox er at du skal finne ny motivasjon og energi til å holde deg aktiv og sunn! I Transformation får du produkter som booster deg som skal starte på treningssenter for første gang eller ta din første ordentlige løpetur. Den vil også booste deg som er godt vant til å bevege kroppen og som er ute etter å toppe formen.

 

Hvilke mål har DU for høsten? Hva skal bli DIN transformation?
Post dine trenings- og kostholdbilder og tagg oss gjerne på Instagram! #BOOSTBOXNO