Etter en hard treningsøkt du la kroppen få restitusjon! Dette skjer primært gjennom hvile og ernæring, og er helt essensielt for å oppnå framgang av treningen man legger ned.

Restitusjon handler om å la musklene få tid til å bygge seg opp igjen, slik at man etter hvert blir sterkere enn hva man var i utgangspunktet. Sunn mat er tipp topp men dersom du trener mye, og har mindre tid til å passe på at måltidene dine inneholder det du trenger kan tilskudd være nyttig.

I månedens BoostBox BLOOM får du Sport Recovery Gummies fra proteinfabrikken.no. Personlig ELSKER vi smaken på disse samt hvor utrolig lettvint det er. I tillegg er de skikkelig lure å ha med i treningsbagen!

Anbefalt bruk: Bruk sports Recovery Gummies rett etter trening. Noen ganger er det praktisk med produkter som ikke trenger å blandes i vann. Når suget etter næring og søtt for å fylle tilbake glykogen til musklene er Sports Recovery helt genial.

Dette inneholder Sports Recovery Gummies:

-Hurtig opptagelig karbohydrater
-Kreatin
-BCAA
-L-Glutamin
-Magnesium Sitrat
-Vitamin B6
-Collagen protein

BoostBox vil at du skal få det meste ut av treningen din.  Med Sport Recovery Gummies fra månedens box får du blant annet Kreatin, magnesium sitrat og vitamin B6.

Bestill boostbox her