Høst betyr lune, gode middager som gir en følelse av ekstra kos! Det betyr ikke at middagene trenger å være usunne – ofte tvert i mot! Skap en god balanse i høst med litt av begge deler. Denne middagen lager du på under 20 minutter, og vi er ganske sikre på at den varmer opp en litt kald kropp – og lyser opp de mørke kveldene 🙂

 

Ingredienser til 4-5 personer:

1 stk løk

2 fedd hvitløk, finhakket

2 ss rapsolje

6 ss paprikapulver

6 ss tacokrydder

3 dl kyllingkraft

3 dl hermetiske tomater

650 gram kyllingfilet

1 stk rødløk

3 stk tomater, grovhakket

2 dl kikerter

1 jalapeno, i ringer

1 dl mais

 

Evt. rømme og nachochips hvis du ønsker!

 

Slik gjør du:

1: Fres løk, hvitløk, paprikapulver og 3 ss tacokrydder i 1 ss rapsolje i 2-3 minutter. Ha på kyllingkraft og hermetiske tomater. La koke i 10 minutter.

2: Stek kyllingstrimlene og 3 ss tacokrydder i 1 ss olje til kyllingen er gjennomstekt. Bland den stekte kyllingen med hakkede tomatene, kikertene, jalapeno og mais.

3: Ha den stekte kyllingen i suppen like før servering.

 

Topp gjerne suppen med rømme og nachochips.

 

KOS DEG! Og tagg oss gjerne om du tester oppskriften – #Boostboxno

 

bestill boostbox her