En ny vri på fredagstacoen? Her bruker vi torskepinner med tacokrydder i smakfulle tacobåter. Rask, enkel og sunn middag som passer for hele familien. Hva med å prøve denne oppskriften? Anbefales!

 

Ingredienser:

  • 1 pk torskepinner
  • 2 ss tacokrydder
  • 2 ss rapsolje
  • 8 tacobåter
  • 1 pose blandet babyleaf
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk rødløk i båter
  • 1 stk avocado
  • 4 ss tacosaus
  • 4 ss rømme
  • 1 stk lime
  • 1 boks brune bønner

 

Slik gjør du:

  1. Krydre torskepinnene med tacokrydder og stek dem i olje til de er gylne.
  2. Varm tacobåtene i ovnen på 180 grader i ca 5 minutter til de er varme.
  3. Fyll tacobåtene med salat, rødløk, avocado, bønner, torskepinner i biter, tacosaus og rømme.
  4. Press over lime like før servering.
  5. Strø over frisk koriander.
  6. Kan toppes med ost om ønskelig.