Supersprø lompechips er såå god snacks, enten alene eller med en god dip! Vi syns dette ble like godt som vanlig chips, med godt krydder på! Fordelen er at denne snacken er en del sunnere, og at du får i deg mer nyttig næring. Du kan bruke det krydderet du syns smaker godt – og variere fra gang til gang. Frister dette for deg idag og? Du lager det på 1-2-3!

 

Ingredienser: 

Valgfritt antall lomper

Litt olje eller smør

Krydder du liker godt

 

Vi anbefaler en av disse kombinasjonene:

Havsalt og pepper

Salt, paprikapulver og spisskummin

Hvitløkspulver og oregano

 

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 220 grader
  2. Del speltlompene opp med et pizzahjul, i formen du ønsker chipsen
  3. Pensle bitene med litt olje eller smør; Ikke bruk for mye, da blir chipsen bløt
  4. Stek chipsen midt i ovnen i 5-7 minutter til de er gyldne. Følg godt med!