Er du flink til å få i deg nok grønt? Vi har testet sprø grønnkålchips og elsket det! Utrolig enkelt å lage, og godt både alene eller sammen med resten av middagen

 

Porsonen er nok til 1-2 personer og lages på under 20 minutter. 

 

Du trenger:

  • 1 pk grønnkål
  • 2 ss olivenolje
  • salt

 

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 175 grader.
  • Skyll og rens grønnkålen. Riv bladene i grove biter.
  • Gni inn grønnkålen med litt olivenolje og fordel grønnkålen utover et stekebrett med bakepapir og dryss over en klype salt.
  • Stek grønnkålen ved 175 grader (bruk varmluft) til grønnkålen blir sprø. Det tar ikke så lang tid, ca. 10- 15 minutter.
  • NB: men ikke vær redd for at den ser for stekt ut, den skal være sprø og smaker så veldig godt!!