GET STRONGER WITH BOOSTBOX!! Vi har fått såååå KNALLBRA tilbakemeldinger på vår STYRKE BoostBox 🙂 Tusen takk. Den er i salg til og med mandag 8. April (eller så langt lageret rekker).

 

The Solution™ Anti-wrinkle collagen (Veil 498,-)

Dette er et 100% rent kollagenpulver, helt uten tilsetningsstoffer. Pulveret kan mikses i valgfri mat eller drikke, og avgir ingen smak. Kollagenpulver passer for deg som vil ivareta huden din – uansett alder eller utgangspunkt. Kollagenpulveret har dokumentert effekt, som beviser at et daglig inntak gir resultater. Dette betyr at du forebygger og motkjemper både rynker, linjer og cellulitter ved jevnlig bruk.

Få 65% rabatt på første pakke, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene, ved å gå inn på www.osloskinlab.no og bruk rabattkoden BOOSTBOX.

 

 

Abilica ExerTube (Veil. 249,-)

Bli enda sterkere med ExerTube strikk! Vi booster mulighetene dine for enda mer hjemmetrening med denne treningsstrikken. Treningsstrikken er godt egnet til styrketrening av både over- og underkropp, og kan også brukes til oppvarming. Akkurat passe motstand for de fleste, og med uendelig av muligheter. Er du klar for noen nye utfordringer? Følg oss på Instagram og facebook for gode tips til bruk av din nye treningsstrikk.

 

Fres guarana (Veil. 89,-)

Gjør deg klar for mer FRES på trening! I dette røret får du 20 brusetabletter, fulle av energi og god smak av guarana. Hver brusetablett gir hele 80 mg koffein, som tilsvarer en sterk kopp kaffe.  Bland tabletten i et glass med vann eller i drikkeflasken din, og du er klar for en god treningsøkt. Dessuten virker de oppkvikkende tidlig om morgenen, for deg som ikke er så glad i kaffe. Tablettene er uten sukker og kalorier, og vil gi deg det lille ekstra for at du kan yte nettopp det: Det lille ekstra!

Fra tn.no

 

Kreatin PF (Veil. 149,-)

Visste du at Kreatin er det best dokumenterte kosttilskuddet for muskelvekst? Dette tilskuddet er med på å øke dine kreatinlagre med inntil 40%, og kan gi kraftig forbedret ytelse i forbindelse med både styrketrening og utholdenhetstrening. Det er anbefalt å innta 3-5 gram kreatin 3-4 ganger daglig den første uken, før du kan gå over til å ta samme dose èn gang om dagen. Bland ut pulveret i hva du måtte ønske, enten det er sportsdrikke, vann, smoothie eller grøt. Pulveret gir ingen smak.

Fra proteinfabrikken.no

 

Kalsium (Veil. 149,-)

Styrke handler om mer enn sterke muskler – det handler også om et sterkt skjelett og god leddhelse. Ved siden av en sunn og aktiv livsstil, er kalsium med på å holde skjelettet sterkt og friskt. Hver dag får bena og knoklene våre små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet. For å bygge det opp igjen, trenger vi kalsium. Marint Kalsium er helt naturlig, og er laget av bein fra fersk norsk laks. Et nyttig supplement til et ellers sunt kosthold. Koden ”boostbox” gir deg 30% rabatt på videre kjøp.

Fra nore-nutrition.no

 

Proteinbar Cookies and Cream (Veil. 37,-)

Liker du å belønne deg selv etter en treningsøkt? Det gjør vi! Med denne proteinbaren kan du belønne deg selv med god samvittighet! Etter en hard økt, trenger kroppen nytt påfyll av karbohydrater og proteiner – det får du her. Baren inneholder hele 19 gram protein og kun 1,7 gram sukker. Med smaken Cookies & Cream, kan vi love deg en god smak av kake, kjeks og sjokolade. Kanskje finner du din nye favoritt? Kos deg med denne!

Fra proteinfabrikken.no