SPARKLE BoostBox! Denne Boxen er full av god energi, og hjelper deg å ta resten av vinteren på strak arm!

BALion singlet : (Veil pris 449,-) 
Vi gjør det igjen – vi gir deg et helt eget  BoostBox  treningsplagg! Denne gangen har vi designet en Limited Edition singlet i samarbeid med BALion. Her får du en silkemyk singlet med flatterende design. Stoffet puster godt og er laget for å holde deg komfortabel gjennom hele økta, enten det er løping eller styrketrening som står på planen. Vi gleder oss sånn til å se dere rocke denne! 

Cold Yoga Bottle, Casall (Veil 149,-) 
Vi falt pladask for denne lekre drikkeflasken! Flasken er i BPA-fri hardplast med dobbelt lag fylt med Polymer Gel-materiale som hjelper til å holde drikken din kald eller varm♥ Super til yogaøkta og et tips er å putte flasken uten innhold i fryseren i 3 timer før du fyller opp med drikke. Da holder drikken seg kald lengre. 

Kokosvann fra coco fuzion (Veil pris 19,-) 
Ta vare på kroppen med naturens egen helsedrikk Kokosvann med kullsyre gjør at vi føler oss freshere med en eneste gang! Kokosnøttene som er blitt brukt i drikken, er håndplukket, og vannet er rikt på enzymer og mineraler. Dessuten får du i deg 5 viktige elektrolytter som kroppen trenger for å regulere temperaturen på en god måte.  En 100% naturlig og forfriskende boost for hele kroppen! 

Salty Peanut and Caramel proteinbar (veil pris 37,-) 
En rykende fersk nyhet fra Proteinfabrikken! Denne er det allerede kommet ufattelige gode tilbakemeldinger på i sosiale medier – og det forstår vi godt! En supersaftig proteinbar, som tilfredsstiller ethvert søtsug. Baren inneholder hele 19 g protein, under 2 g sukker og gir kun 168 kalorier.  Passer perfekt som et mellommåltid, snacks etter trening eller som topping på havregrøten. Gled deg til å sette tennene i denne! 
Fra www.proteinfabrikken.no 

Pro Chips (Veil pris 29,-)  
Vi vet at dere digger sunn og sprø snacks, og her får du i pose og sekk! Denne posen med ProteinPro Chips inneholder hele 22% proteiner, og 40% mindre fett enn vanlig chips. Med andre ord er det et ypperlig valg til dagene du vil ta et litt sunnere valg. Smaken er minst like god, og med denne chipsen setter du prikken over i`en på de neste filmkveldene. Enjoy! 
Fra www.proteinfabrikken.no 

Pukka nett (veil 55,-) 
Oppbevar og frakt tingene dine på en miljøvennlig og enkel måte! Pukka bærenett er laget av økologisk bomull, og du får den i en herlig turkis farge. Bruk det til og fra butikken, på trening eller på stranden til sommeren. Ved å bruke bærenett, kan vi også bidra til å bruke litt mindre plast og ta vare på miljøet vårt! Dessuten ser det mye freshere ut, og du får plass til det du trenger for en liten handletur.  

 

Bestill her