Sjokolade + rødbeter = herlige muffins! Det kan høres litt rart ut, men tro oss: Det er supergodt! Her gir vi deg oppskriften på 7-8 muffins som er supersaftige og gode på smak. Og det beste av alt, er at de er enkle å lage!

 

 

Ingredienser 7-8 muffins

100 g less mørk proteinfabrikken

50 g flytende plantemargarin, 60 %, gjerne Becel

1 stort egg

50 g rørsukker

50 g fullkornmel, eller hvit hvete

1 ts bakepulver

60-70 g finrevet, rå rødbeter

 

Slik gjør du:

1: Hakk 50 g av sjokoladen, og smelt den sammen med margarin.

2: Pisk egg og rørsukker til en tjukk krem, og bland den forsiktig med sjokoladeblandingen.

3: Tilsett fullkorn hvetemel blandet med bakepulver, og ha revne rødbeter i deigen.

4: Hakk resten av sjokoladen fint med kniv, og ha det i deigen.

5: Fordel deigen i doble muffins former av papir, ikke fyll dem mer enn trekvart opp.

6: Sett formene på en stekeplate og stek dem i ovnen på 160–170° i ca. 17-22 min(avhengig av ovn)