Produktene i Shape Boxen gjør det enda lettere å holde formen i sommer!

Black Shape Shorts (veil 499,-)
Nå som utesesongen er her for fullt, må også sommergarderoben din oppdateres! Vi er i ekstase over å kunne sende deg Black Shape Shorts fra BARA Sportswear! Den er like fantastisk å ha på som din favoritt tights. Det brede, høye livet sørger for at shortsen ikke sklir ned. Shortsen er av en lengre modell, slik at den ikke sklir opp ved lårene eller avslører for mye. Utrolig komfortabel, og ikke minst funksjonell! Vi tror og håper at dette blir en av dine sommerfavoritter!

Fra barasportswear.no

Nick´s Peanuts n’ fudge (veil 19,-)
Vi fikk så mange gode tilbakemeldinger på Nick`s Kexbar i vår Bloom BoostBox! Derfor gir vi dere en ny godbit fra Nick`s i denne boxen også – denne gangen med en ny smak av peanøtter og fudge! Her får du en skikkelig god sjokolade som kan minne litt om Snickers – men næringsinnholdet er betraktelig bedre. Ja, faktisk så har den 89% mindre sukker enn nettopp Snickers. Den har også 7 ganger mer fiber, men smaker minst like godt. Nyt denne etter en treningsøkt, eller kanskje du vil bruke den på toppen av frokostgrøten din? Det er bare å nyte!
Kjøpes på joker, kiwi, spar og meny


Big 100 salted caramel (veil 42,-)
Her får du en knallgod nyhet fra Proteinfabrikken! Salted Caramel Chocolate er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein per bar. Hver bar veier hele 100 g, som betyr at du enkelt stiller sulten i større grad enn med en standard proteinbar. Den har skåret høyt i flere tester, og er proppfull av energi. Kos deg med denne som et mellommåltid på jobb eller skole, eller sørg for å putte den i treningsbagen din!
Fra proteinfabrikken.no

Njie ProPud Cappuccino Milkshake (Veil 29,-)
Vi vet at mange av dere digger smaken av sjokolade – og her får du en herlig blanding av kaffe og sjokolade! Ikke bare smaker den godt, men den er også genial etter en treningsøkt! Her får du en akkurat passe søt proteinshake som kan drikkes for seg selv, eller brukes sammen med havregrøten eller ved siden av brødskivene. Et godt tips er å blande den sammen med frokostblanding eller granola! Denne er ikke tilsatt sukker, og du får i deg hele 20 g protein per flaske!

Njie ProPud Chocolate (Veil 28,-)
En skikkelig god klassiker med herlig konsistens. Njie Proteinpudding smaker like godt til frokost og lunsj som til dessert. Tilsett litt sjokoladesaus fra forrige BoostBox, eller bland den sammen med friske bær – vipps, så har du et skikkelig godt måltid som demper søtsuget! Njie Propudding er uten tilsatt sukker og proppfull av proteiner. Både puddingen og shaken fra Njie er også uten laktose. Denne er vi sikre på at du kommer til å digge!

Vit Hit (Veil 42,-)
Her får du teste en frisk NYHET! I månedens box får du Vit Hit- drikken som inneholder hele 8 ulike vitaminer. Den er søtet med Stevia, og dermed helt uten tilsatt sukker. I hver flaske får du 300 mg te og mindre enn 35 kalorier! Ved å drikke denne får du i deg essensielle antioksidanter og L-carnitine, som er gunstig for forbrenningen. Dette er drikken for deg som vil gi kroppen en ekstra BOOST! Og det vil vi – ikke sant? Drikk, nyt og føl deg FRESH!

Kjøpes på Esso, Deli vei, Deli de Luca og Shell

 

Bestill her