Hvem elsker ikke muffins? Særlig når du kan få dem både sunne og gode! Med denne røren får du en spennende kombinasjon av god smak og fint utseende. Muffinsene er raske og enkle å lage, og holder seg noen dager i kjøleskapet. Lager du dem kvelden i forveien, har du en rask, sunn og supergod frokost, som gir energi både til skole og jobb.

 

Dette trenger du:

  • 3 modne bananer
  • 80 g havremel
  • 30 g kokosmel, eller annen meltype
  • 2 ts bakepulver
  • 80 g Sukrin Gold
  • 30 g Fibersirup gold (kan sløyfes)
  • 3 egg
  • 0,5-1 dl vann
  • En god dæsj HealthyCo sjokoladesirup fra Vårklar BoostBox

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader. Mos bananene til en klumpfri bananmos med en gaffel, før du tilsetter egg.
  2. Miks inn havremel, kokosmel, bakepulver, sukrin gold og fibersirup til en jevn og glatt røre.
  3. La røren svelle 3-4 minutter. Juster deretter med vann (om nødvendig) til passe konsistens.
  4. Del røren i to, tilsett en god dæsj med sjokolade syrup i den ene røren. Smak til passe mengde.
  5. Fordel muffinsrørene i 2-3 lag i muffinsformer.
  6. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til muffinsene er gylne og gjennomstekt.

Månedens BoostBox heter VÅRKLAR og inneholder blant annet denne nydelige sjokolademelk sirupen fra Healtyco.

Bestill BOOSTBOX HER