Granola kan lages på mange måter, og når du spiser hjemmelaget vet du nøyaktig hva du får i deg. Denne oppskriften er uten rapsolie, men med sunn kokosolje.

I Mai BoostBoxen fikk alle hver sin Rebel Kitchen Chocolate Mylk (se produktene deres her) som er laget av organisk kokosmelk, vann, organisk daddelnektar og organisk kakao. Altså helt UTEN sukker, men likevel smaker den søtt og godt. En ekstra bonus er dette produktet også er egnet for melkeallergikere! Her kommer oppskriften på granola som du kan nyte med din Mylk.

 

Du trenger: 

  • 125ml Lønnesirup
  • 2 ts kokkos olje (for eksempel cocosa)
  • 1 ts kanel
  • 300g (gluten fri) havre
  • 150g frømiks (bruk de frøene du liker)
  • 100g tørket bær som tranebær, gojibær, blåbær etc.
  • 50g kokkosflak (valgfri)
  • Rebel kitchen Chai Mylk eller Chocolate Mylk (Ca 125/150 ml).

 

Slik gjør du:

  • Forvarm ovnen til 160 grader.
  • Smelt kokkosoljen på lav varme i en kjele.
  • Bland smelet kokkos med lønnesirup og kanel i en stor bolle.
  • Tilsett nå havre og frømiks og legg det så på et bakepapir og stek i ovnen i 15 minutter.
  • Så tilsetter du resten av de tørkede ingrediensene og steker alt i ca 10-15 minutter til

Det hele kan nå nytes med kald Chocolate Mylk eller Chai Mylk når den kommer i salg 😉