Mange av våre kunder har gjort store livsstilsendringer med hjelp av våre produkter! Vi digger å høre deres historier, enten dere har gått ned i vekt, blitt sterkere, funnet en ny type treningsform eller snudd om hverdagen på en god måte. Vi i BoostBox brenner for å lage boxer som booster motivasjonen deres, og som bidrar til at trening blir enda morsommere! BoostBox vil også bidra til at gleden over sunn mat, og en sunn livsstil, øker! Her får dere høre Lilly sin tilbakemelding, og litt om hennes rå fremgang!

 

Jeg heter Lilly, jeg er 33 år og jeg har gått ned 30 kg! Jeg har som så mange andre slitt med å ta av alle de kiloene som kommer med svangerskap og dårlige matvaner. Jeg veide på det meste 93 kg og jeg er 163 høy. I dag veier jeg 62 kg.

Hvorfor BoostBox? Hvorfor hjelper det? Det er ingen tvil om at det er hardt å gå ned så mange kg. Det tar enorm viljestyrke å trene når en ikke har motivasjon, og ikke spise den sjokoladen i kjøleskapet som ligger der å roper.
BoostBox sender ut smaksprøver på sunne og gode erstatninger til den maten vi spiser, kule treningsklær som alle føler seg fine i, treningsutstyr og andre morsomme overraskelser som minner deg hver måned på å jobbe for målet ditt. I tillegg kan du følge de på Instagram og Facebook hvor de publiserer nye former for trening, slik at en stadig kan prøve noe nytt når det en trener begynner å bli kjedelig. Der står det også oppskrifter på sunn og god mat og snacks en kan teste og videreutvikle.

 

Ved å følge BoostBox får en ny innputt og motivasjon hele veien, og dette gjør prosessen morsom! Det er gøy å endre livsstil sammen med boost box. Ikke minst har de respresentanter som har ulike kroppstyper, aldre og kjønn. Slik at en kan se ulike former for sunn kropp og ikke bare den typiske FIT kroppen alle treningsstudioer flasher med. For det er jo ingen ting som dreper motivasjonen mer enn de super tynne FIT kroppen mange av oss aldri kan nå fordi vi bare ikke er den kroppstypen. Men vi kan likevel oppnå en sunn sterk kropp som vi kan være stolte av. Med to barn, studie og jobb er det krevende og ikke ta den enkle vei med mat og trening, men med BoostBox vil du hver måned finne inspirasjon, og motivasjon for å nå ditt mål. Jeg har funnet glede i trening, og sunt kosthold sammen med BoostBox. Det håper jeg du vil også. Lilly

Instagram: @lillydeilok