Proteinkjeks og høstkos er helt innafor! En av fordelene med å abonnere på Boostbox er å være en av de første som får teste nyheter. I boksen «Booty» fikk du teste det nye «Chocolate banana swirl» proteinpulveret fra Bodylab. Vi har falt helt for smaken! Har du? Dette proteinpulveret er supert å bake med. Her kommer oppskrift på deilige proteinkjeks som er raske og enkle å lage.

 

Ingredienser: 

  • 30 g “Chocolate banana swirl” proteinpulver fra Bodylab
  • 1/2 ts hornsalt eller bakepulver 
  • 1 ss sukrin gold
  • 2 ss kesam/yoghurt naturell

 

Oppskrift:

  1. Bland sammen proteinpulveret, hornsalt, sukrin gold og yoghurt/kesam til en tykk røre. Fordel røren utover et stekebrett i 4 små eller 3 store kjeks.
  2. Stek på 180 grader varmluft i 10-12 min. Jo lengre steketid, jo sprøere kjeks. Avkjøl på rist.

Topp gjerne kjeksen med ett dryss sukrinmelis eller sjokoladepålegget du også fikk i «Booty» boksen.

 

Tips:

  • Hornsalt gjør kjeksen ekstra sprø men kan erstattes med bakepulver.
  • Kesam kan erstattes med yoghurt (naturell, gresk eller soya).
  • Sukrin kan erstattes med kokosblomstsukker eller brunt sukker. Juster mengde etter smak. 

Skrevet av Tonje Meinstad Aaserud,
Personlig trener og kostholdsveileder.
Instagram @pt_tonjemeinstad

bestill boostbox her