Teamet bak BoostBox.no brenner for trening og et sunt kosthold! Ideen om BoostBox.no kom nettopp på grunn av denne interessen og at vi selv savnet et produkt som BoostBox på markedet. Det tok ikke lang tid før ideen ble satt ut i livet, og noen måneder senere, satt vi med et fiks ferdig produkt! Et produkt som vi selv har ønsket lenge, men som ikke har vært på norsk marked før. Nå har vi sendt ut Boxer i to år og det har vært så gøy med så mye positive tilbakemeldinger. Vi gleder oss med dere hver måned når vi sender ut en ny Box.

 

Vi ønsker å kunne bruke vår kunnskap og vårt engasjement til å gi andre en BOOST på trening. Eller kanskje en BOOST for å komme seg på trening? Med BoostBox.no ønsker vi å nå ut til deg som allerede elsker trening, men også til deg som kanskje trenger en ekstra BOOST for å komme seg på trening og i aktivitet.

Vi i i BoostBox.no vil at du som kunde skal kunne dra nytte av vår sterke faglige kunnskap, både når det kommer til produktene i boxen, men også når det kommer til treningsprogram og kostholdsprogram du får tilsendt. Vi er klar over at det vil bli vanskelig å kunne følge opp alle kundene personlig, men det åpnes opp for å stille spørsmål vedrørende treningsprogram, kostholdsprogram, produkter og annet på vår facebookside og instagramkonto.

Bloggen vår vil oppdateres jevnlig og der vil du finne produktomtaler, trening- og kostholdstips, oppskrifter og mye mer.

Vår kunnskap til din fordel!