Vår HERLIGE Music Boostbox!!Vi har fylt opp denne boxen med mange godbiter til deg – og vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger. Her ser du alt innholdet i MUSIC BoostBox.

 

Miiego AL3+ Limited Edition (Verdi 899,-)

Vi SPREKKER nesten av glede over dette!! Vi gir dere splitter nye hodetelefoner med RÅ lyd og komfort! God musikk er et MUST på trening – og kan faktisk være med på å øke prestasjonene våre. Miiego sine helt nye AL3+ hodetelefoner får du i Limited Edition i militærgrønn farge! Ikke bare er disse en god venn på trening, men de har også innebygd mikrofon så du kan svare telefonen med de. AL3+ har en batteritid på hele 11 timer, og kommer med en komfortabel og praktisk bøyle som gjør at de ikke ramler av under aktivitet. Gled deg til å ta på deg disse prisvinnende hodetelefonene og BOOST treningsgleden din!!

Whole Earth brus (Verdi 36,-)

Denne herlige drikken tror vi du vil like! Whole Earth brus er en økologisk drikke med superfrisk smak. Her får du gode smaker og en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse! Brusen er uten tilsatt sukker og fri for kunstige tilsetningsstoffer – noe vi liker godt! Den er søtet med agave sirup, og inneholder ellers fruktjuice laget av bærkonsentrater fra økologisk produksjon uten sprøytemidler. Til og med boksen er produsert av resirkularbar aluminium. Nyt Whole Earth brus før, under eller etter en svett treningsøkt!

Röhnisch drikkeflaske (Veil 49,-)

For å kunne yte maks på trening, er det viktig med vann lett tilgjengelig. Ikke minst er det utrolig viktig å drikke nok vann når det er varmt ute. Denne fine flasken fra Röhnisch passer perfekt til både trening og ute på tur. Her får du plass til 0.5 liter vann, preworkout eller BCAA. Flasken er gripevennlig med sitt nye design, og er produsert av gjenvunnet plast. Med sitt nette design, tar den lite plass i treningsbagen eller i et treningsbelte.

Protein shake (Veil 49)

Protein Shake gir deg raskt påfyll av protein før, under eller etter trening. I denne shaken er karbohydratinnholdet redusert med hele 70 %, og shaken gir deg en god metthetsfølelse. Bruk Protein Shake som et mellommåltid når du trenger ekstra proteiner! Du får den i en nydelig vaniljesmak som er godt alene, eller for eksempel i kaffen eller smoothien din. Alene nytes den best kald. Fra proteinfabrikken.no (veil 49,-)

Njie Candy bar (Veil 19,-)

Disse barene fra Njie er det perfekte eksempel på at det er ikke størrelsen det kommer an på, for selv om dette er en av de mindre barene, så tar dem det igjen med å være SKAMGODE! Denne er ikke tilsatt sukker, og er dermed et godt alternativ til tradisjonelt godteri, når du ønsker det. Baren er søt og god med et herlig sjokoladetrekk, og inneholder kun 113 kalorier! Nyt smaken av herlig salt karamell og sjokolade – en fantastisk kombo!

Njie Proteinpudding (veil 28,- )

Vi vet at MANGE digger disse puddingene – og det forstår vi godt! Enkle, små måltider som demper både søtsug og sult. Denne måneden gir vi deg Njie Proteinpudding med smak av kokosbolle, og vi kan bare si èn ting… Gled deg til å smake på denne! Her får du det perfekte mellommåltid eller kveldssnacks, sammen med for eksempel litt nøtter og frisk frukt. Spis den når som helst på dagen når du ønsker gode smaker og litt ekstra energi!

Big 100 banana dark chocolate (veil 42,-)

Her får du en knallgod bar fra Proteinfabrikken! Banana dark chocolate er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein per bar. Hver bar veier hele 100 g, som betyr at du enkelt demper sulten i større grad enn med en standard proteinbar. Den har skåret høyt i flere tester, og er proppfull av energi. Kos deg med denne som et mellommåltid på jobb eller skole, eller sørg for å putte den i treningsbagen din!
Fra proteinfabrikken.no


So free Dark Chocolate Bar (Veil 30,-)

Ta på deg hodetelefonene og ta med deg denne on the go-sjokoladebaren på stranda eller i hengekøya. Sjokoladebaren inneholder hele 72 % kakao og er uten tilsatt sukker!! Det vil altså si at du i denne baren KUN får alle de sunne antioksidantene til kakao og ikke alt det usunne sukkeret. Sjokoladen egner seg også godt for veganereog de som er allergiske mot melk, egg og nøtter. Vi digger også at sjokoladen er Utz-sertifisert! Kjøpes hos ulike dagligvarer.

 

 

 

 

 

Bestill boostbox her