Det er endelig juli – og vi håper du er klar for en ny premium BoostBox!!
Vi har avslørt at boxen denne måneden heter MUSIC – og at du får et splitter nytt headset!
Miiego AL3+ får du i LIMITED EDITION versjon, i en herlig militærgrønn farge. 

 

Vi tror at nytt treningsutstyr kan gi ny motivasjon!

Forskning viser at hvis du spiller musikk mens du trener, så kan du øke dine prestasjoner med opptil 20 prosent!
Vi tror mange kan kjenne seg igjen i den gode følelsen av å løpe til en sang man liker skikkelig godt – eller følelsen av å gjøre skikkelig tunge løft med motiverende ord på øret. Dersom du har noen gode hodetelefoner på deg, slipper du også å bli forstyrret av lyder rundt deg på treningssenteret. Vi syns i alle fall det er litt av hva som er deilig med trening – at vi kan koble litt av verden rundt og holde fullt fokus på øvelsene vi skal utføre. Music on – world off!

Hvorfor valgte vi dette headsetet? 

Vi gir dere helt nye hodetelefoner i Music, og håper dere blir like fornøyde som oss!
En av grunnen til at vi ønsker å gi dere dette headsetet – er fordi vi vet at dere syns det er viktig med god lyd på trening! Med skikkelig god lyd – og god musikk – kan økta bli hundre ganger bedre! Dessuten tar hodetelefonene svært liten plass, og er 100% svettesikre og vanntette. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å ta de med ut på tur i regnet, eller på en skikkelig svett intervalløkt.

Hva er de beste egenskapene til Miiego AL3+?

Det er viktig for oss med et par hodetelefoner som sitter godt rundt hodet, og som holder seg på plass både når vi løper og løfter vekter. AL3+ er spesielt utviklet for sport og trening, med sin komfortable bøyle som du fester bak hodet. Hodetelefonene veier kun 41 g, hvilket betyr at du nesten ikke kjenner at du har de på! Hodetelefonene har innebygd mikrofon slik at du kan svare telefonen med de, og batteritiden er på hele 11 timer. De kan kobles til alle enheter som har Bluetooth tilkobling. Slagordet for disse hodetelefonene er “You move, they don`t” – noe vi synes er både viktig og bra under treningsøktene!

Hvordan sikrer jeg meg disse?

Da anbefaler vi deg å bestille månedens BoostBox – MUSIC! Dette er en premium box med svært høy verdi – hvor du mottar ditt helt nye headset, sammen med MANGE andre spennende produkter. Denne boxen er vi sikre på at vil gi deg en stor motivasjonsboost i sommer!

Boxen bestilles HER. Vi sender ut din BoostBox mellom 18. og 26. juli.

Bestill boostbox her