“Boostbox har faktisk bidratt mye, både med oppskrifter på Instagram og produktene som jeg har fått. Nytt treningstøy får jo hvem som helst til å ville dra på trening?! Produktene har også hjulpet med å ta «bedre» valg. Jeg har ofte spart unna «godisen» fra BoostBox til jeg blei sikkelig fysen på noe godt, da var det godt å ha noe i skapet som et sunnere alternativ ril sjokolade eller potetgull”

 

Navn: Maren Mandt Borge
Alder: 20
Instagram navn: Marensfitness/marenmandt
Bosted: Kongsberg

 

Hvor lenge har du vært BoostBox kunde?
Har vært medlem i ca et halvår vil jeg tro. 

 

Hva slags trening driver du mest med?
Da jeg begynte å trene på studio, gikk det mest i cardio fordi jeg først og fremst ville ned i vekt. Det var virkelig tøft i starten, men etter hvert som jeg løp klarte jeg til slutt å løpe minst en 10km i uka, og jeg synes det var kjempe gøy! 

Nå trener jeg nesten bare styrke, slenger med en cardio økt noen uker. Jeg elsker å trene styrke og se at man får resultater og at man øker i vekter. 

Hvor lenge har du drevet med den treningen du gjør?
Jeg begynte å trene på studio for ca 7 mnd siden.

 

Hva er dine største treningsmål?
Jeg synes det er viktig å sette seg kortsiktige mål, slik at man kan føle på seier underveis. Først var målet mitt å gå ned til 80kg så var 70 neste. Så videre til å komme ned på «normal» BMI som for meg er 65kg.

Nå har jeg egentlig kun mål om å få trent alle øktene mine i uka, og øke i vekter og bli generelt sterkere. Har jo selvfølgelig et ønske om å få strammet opp noe av den løse huden rundt magen og lårene, men det tar tid.

 

Hva eller hvem motiverer deg mest i hverdagen?
Min motivasjon, størst av alt samboeren min, jeg hadde aldri klart å gå ned 33 kg uten han i ryggen. Han har dratt meg gjennom når det har stått på som verst med studier og når motivasjonen har vært på bunn.

Jeg må også nevne at jeg kom over Instagram profilen til @marituppa, som har vært en enorm motivasjon når det kom til å gå ned i vekt. Den dama er rå!

Sunn og god mat er har også vært en viktig faktor. Der har BoostBox virkelig hjulpet til.

 

Hvilket motto lever du etter, når det kommer til trening og livsstil?
«Go hard or go home» fordi jeg er meget sta og liker ikke gjøre ting halvveis. Jeg har prøvd masse forskjellig for å gå ned i vekt, men har gitt opp underveis. Denne gangen bestemte jeg meg virkelig for at dette skulle være en livsstilsendring. Så for meg passer dette mottoet bra, da jeg virkelig bestemte meg. Men ikke tro nå at jeg følger en diett slavisk alle dager i uka, fordi man må kunne kose seg med utskeielser også! Det er en viktig del av en sunn livsstil, at man kan kose seg i blant så lenge man holder det begrenset, og det finnes så mye god mat man kan lage, uten dårlig samvittighet!

 

Hva liker du best med BoostBox?
At man stadig finner nye ting man liker, og gjerne kjøper mer av. Og treningstøyet som noen ganger kommer. Altså hva er det å ikke like?


Hvorfor mener du man bør abonnere på BoostBox?

Det er en super boost og motivasjon i hverdagen, jeg gleder meg alltid kjempe masse når jeg ser den stå ved postkassa, som en liten unge på julaften 😀

Og i tillegg til en billig penge!

Nevn topp 3 av de beste produktene du har mottatt i BoostBox:
Hmm det er jo så mye bra!

…Men jeg må nok si at bjørn borg settet var det aller beste! På en god andreplass er alle barene man får! Jeg har ofte kjøpt enda fler fordi de er så gode!

På tredjeplass er det nok proteinpannekakene, disse er såå gode, og jeg bruker det nesten daglig. Så å få det i BoostBox var supert!