Vi har valgt ut månedens BoostBox kunde – og gleder oss til å bli bedre kjent med følgerne våre, og dere som ønsker å abonnere på vår treningsbox! Første dame ut er vår kunde Mette Fredriksen!
En sprudlende og sprek dame, som lar seg motivere av BoostBox i sin treningshverdag.
Vi tok en prat med dama som elsker både løping og styrketrening.

 

Navn: Mette Fredriksen
Bor: Jørpeland
Instagram: @metteberg8

 

Hvor lenge har du vært BoostBox kunde?

 • 1år tror jeg. Tiden flyr!

 

Hva slags trening driver du mest med?

 • Jeg har en stor lidenskap for løping. Det gir meg mye glede og energi i hverdagen, men styrketrening er også en stor del av min treningshverdag.

 

Hvor lenge har du drevet med den treningen du gjør?

 • Jeg startet å trene for nøyaktig 1 år siden. Da bestemte jeg meg for å melde meg på et 10km løp, og startet treningen 14 dager før. Da ble jeg rett og slett “hekta” på løping.

 

Hva er dine største treningsmål?

 • Mitt største mål er å delta i et maraton. Det hadde vært utrolig gøy å gjennomføre.

 

Hva eller hvem motiverer deg mest i hverdagen?

 • Min søster Heidi har motivert meg masse når det kommer til løping. Hun er en stor inspirasjon for meg. Jeg finner også masse motivasjon på instagram hvor jeg har møtt så utrolig mange flotte mennesker. @vero9cah og @aktivmamma er også noen som gir meg masse påfyll av motivasjon. Ellers holder jeg motivasjonen oppe med å sette meg treningsmål og melde meg på løp slik at jeg har noe å trene mot.

 

Hvilket motto lever du etter, når det kommer til trening og livsstil?

 • Jeg har blitt veldig glad et sitat: “Du skal ikke løpe fordi du hater kroppen din. Du skal løpe fordi du ELSKER den” – UkjentJeg syntes det er et viktig budskap i dette sitatet. Det er viktig og ta vare på kroppen og lytte til den.

 

Hva liker du best med BoostBox?

 • Det er så gøy for man vet aldri hva neste pakke inneholder. Alltid like spennende. Det som jeg syntes er så flott er at jeg vet at det er gode produkter jeg får i pakken. Produkter med høy kvalitet og sunn snacks eller mat. Jeg liker også at det ofte ligger rabattkoder med i pakken til enkelte produkter som man kan bruke hvis man vil kjøpe mer av dem.

 

Hvorfor mener du man bør abonnere på BoostBox?

 • Jeg syns det er så bra man får prøve så mye forskjellige produkter av høy verdi til en lav pris. Det er veldig god variasjon i boxene av både klær, mat, drikke og snacks. Det er noe for en hver smak. Det er også gøy når premium boxene blir sendt ut. Her får man enda mer. Så å motta Boostbox har virkelig blitt ett av månedens høydepunkt og treningsmotivasjon på box.

 

Nevn topp 3 av de beste produktene du har mottatt i BoostBox:

 • Ab Roller fra Kickstart boxen
 • Treningsdagboka fra Høstboost boxen
 • Kalsium fra Styrke boxen