Har du merket hvilket budskap BoostBox.no ønsker å spre? Synes du vi har stort kroppsfokus? Slanking, diett, gå ned i vekt osv? Det er iallefall ikke det vi prøver å formidle. Vi ønsker å formidle et HELSEFOKUS!

 

Selvsagt kan man ønske seg mageruter, sprettrumpe og mer muskluøse lår eller armer. Men vi i BoostBox er ingen forkjemper for “get fit or die trying“. Med vår faglige bakgrunn innen trening, ernæring og folkehelse er det noe helt annet som står i fokus hos oss, og det er treningsglede, sunn kost og godt humør. Og godt humør kommer ikke av å kjøre ned kroppen i knallhard trening for så å sulte den i ettertid.

Selvsagt er det bra å trene hardt også, og det er forskjell på mosjonisttreing og konkurransetrening. En fitnessutøver må nødvendigvis følge et hardere regime enn det en ikke-konkurrerende mosjonist må. Og ingenting galt med å være mosjonist! Man kan være topptrent selv om man ikke konkurrerer, og da handler det om å følge progresjonen, trene mer og lengre og hardere når det kreves.

Men dette med mat da, det er så viktig. Jeg har selv vært der hvor jeg spiste i underskudd og trente knallhard, dag etter dag, uke etter uke og år etter år. Hva skjedde da? Kroppen ble tappet for krefter, styrkeutviklingen gikk tilbake og jeg ble ikke spesielt muskuløs da ikke kroppen fikk det den trengte for å bygge seg opp etter øktene.

Vil man gå ned i vekt så er det selvsagt et balansert regnestykke som skal gå opp. Du må forbrenne mer enn du intar. Det krever for mange en hardere linje enn det man ellers kan legge seg på for vedlikehold eller for bygging av muskler. Men når man skal ned i vekt er det i en begrenset tidsperiode man lever på den måten, og det takler kroppen vår. Trenden nå i treningsverden er blitt slik at man skal trene og spise som en fitnessutøver året rundt. Selv en fitnessutøver gjør jo ikke det. Hvordan skal de da få bygget muskler? 😉

BoostBox.no fokuserer på prestasjon, hvordan kroppen din jobber med deg, og trenings -og matglede!