WHAT A KICKSTART! Månedens box er en Premium box som er spekket med sunn mat, næringsrik snacks, treningsutstyr og kosttilskudd!! Ta din sunne og aktive livsstil til nye høyder med vår KICKSTART box. BoostBox Kickstart gir deg motivasjonen du trenger! Boxen er i salg frem til 11. Februar (eller så langt lageret rekker) Innhold:

AB WHEEL FRA CASALL: Org. Pris 199,-

Er du klar for en råsterk start på året?! Med ab wheel fra Casall får du virkelig utfordret kjernemuskulaturen, og vi kan garantere deg støle magemuskler! En sterk kjerne er så mye mer enn en sixpack: Vi synes det er fantastisk med alle de andre fordelene! Styrken kommer godt med når du skal utføre grunnleggende styrkeøvelser, men også i hverdagen når du er ute på tur, løfter tungt eller når du trenger og holde balansen. Rull deg sterk!

BOOTYBUILDER LOOP: Org. Pris: 349,-
Gi deg selv de aller beste forutsetningene for å trene fram rumpa!
Bruk Bootybuilderen rundt knærne når du gjør hip thrust, knebøy eller bruk strikken i egne øvelser for å styrke muskulaturen i kroppen.

DIN HELSE MAT: Org. Pris: 39,-
Vi håper du er med på å starte 2019 med et brak! For oss betyr dette mange herlige treningsøkter og et sunt og variert kosthold. Med et måltid fra Dinhelsemat.no får du i deg de næringsstoffene du trenger, uten å måtte bruke tid på matlaging. Retten har et redusert karbohydratinnhold, og er nyttig for deg som vil finne en litt sunnere livsstil etter masse god julemat. Maten varmes enkelt opp i mikrobølgeovnen og nytes med den beste samvittighet. Enklere blir det ikke!

MULTI VITAMIN TREC NUTRITION: Org. Pris: 149,-
Det er ikke alltid like enkelt å passe på at man får i seg mineraler og vitaminer gjennom kostholdet. Derfor er det superenkelt å ta multivitamin hver morgen og kveld! I denne pakken får du dekket dagsbehovet ditt for de viktigste mineralene og vitaminene. Blant annet får du tilskudd av magnesium som er med på å redusere tretthet og bidra til optimal energiomsetning. Hold på den gode energien og vær grei mot kroppen – det får du igjen for både på trening og ellers!

ANANAS OG NØTTER FRA THE NUTS COMPANY: Org. Pris: 29,-
Vi digger sunn snacks som kan vekke blodsukkeret etter en lang dag. Kanskje kjenner du deg igjen i å føle på sulten mellom lunsj og middag? Ikke noe problem med denne smarte posen! Her får du i deg sunne karbohydrater og fett, samtidig som du holder det lave blodsukkeret og det dårlige humøret borte! Spis hele posen som den er, eller bruk innholdet som topping på din smoothie, havregrøt eller yoghurt. Så godt!

BODYLAB BARS: Org. Pris 25,-
Mmmm.. vi vet at mange av dere digger BodyLab sine produkter, og vi må bare si oss enige! En proteinbar kommer godt med som mellommåltid, men også rett etter en treningsøkt for raskt påfyll av gode næringsstoffer. Cookies & White Chocolate proteinbar fra ”This is” serien til BodyLab gir god smak og høykvalitets melkeprotein. Disse er uten tilsatt sukker, men med en potensiell mulighet for avhengighet…

PUKKA HERBAL LATTE: Org. Pris: 149,-

Denne nyheten er vi i ekstase over! Her får du et lattepulver med kremet kokos og et hint av safran. Dén herlige lukten, og enda bedre smak. Nå kan du varme deg med noe skikkelig godt og sunt gjennom hele dagen. Herbal Latte er naturlig rik på curcummin som igjen er rik på antioksidanter. Kryp opp i sofaen etter trening og slurp i deg næringsrike urter