High Waist Joggers fra Bara Sportswear. Limited Edition (veil 699,-)
Vi i BoostBox elsker rett og slett å booste treningsgarderoben og motivasjonen deres! Vi er også SÅ glade for å kunne gi dere egne BoostBox produkter, som vi designer sammen med kjente produsenter med klær av høy kvalitet. Denne gangen gir vi deg en HERLIG joggebukse, som vi har laget sammen med Bara Sportswear. Fargen er Limited Edition og modellen er siste nytt som kommer i salg nå i Januar. Denne joggebuksen er myk, behagelig og høy i livet, og ser samtidig flott ut på alle – uansett fasong! Denne buksen kommer til å bli din nye favoritt på utetrening, og når du skal slappe av i sofaen!

 

Proteinella proteinbar (Veil 30,-)
Får man noen gang nok av proteinbarer? Vi tror ikke det! For en amazing nyhet vi har her! Proteinella proteinbar med smak av sjokolade og hasselnøtt smelter rett og slett på tungen! Du husker kanskje det digge Proteinella pålegget? Her får du den samme herlige smaken, i en proteinbar som gir deg perfekt påfyll etter en treningsøkt! Dessuten er den supergod å dele opp i små biter, som du kan legge på toppen av havregrøten eller pannekakene dine. NAM!

 

ECO Peanutbutter Crunchy (Veil 59,-)
Hva hadde livet vært uten peanøttsmør? Denne varianten fra HealthyCO er en favoritt hos oss blant annet fordi vi digger at den er 100% naturlig og økologisk. Tenk at den inneholder hele 99% peanøtter som gir en helt himmelsk smak! I tillegg er den ikke tilsatt sukker. Vi elsker å bruke peanøttsmør i baking, på havregrøten, på brødskiven, ha over frukten, i smoothie, på proteinpannekakene.. og du – forsøk også å dyppe en av proteinbarene dine oppi og spis. Nam! Dette er et 100% naturlig produkt, og kan skille seg når det står lenge. Hvis det er olje på overflaten, er det bare å røre det sammen før du spiser.

 

E-kick fra proteinfabrikken (Veil 89,-)
Det nye året er i gang – og vi er klare for nye treningsøkter og mål! Å komme skikkelig i gang med det nye året, kan være litt enklere sammen med litt ekstra energi. Med E-kick får du 20 brusetabletter som gir deg det ekstra pushet du trenger før trening, eller lange dager på skole eller jobb. I disse tablettene får du både mye koffein og god smak. Vi anbefaler deg å blande ut en tablett i iskaldt vann en halvtimes tid for trening, for å kjenne på det rå kicket som tar økten til nye høyder!

 

VitHit i to ulike smaker (Veil 39,- per stk)
På grunn av stooor etterspørsel fra dere etter denne drikken sender vi dere faktisk 2 stykker! Nå kan du igjen unne deg en iskald vitamindrikke som gir deg påfyll av vitaminer som kroppen blir glad av! En av grunnene til at disse er så gode, er at de blant annet består av ulike typer te. VitHit vitamindrikke inneholder 70% mindre sukker enn lignende drikker, og er et godt substitutt for brus eller annen sukkerholdig drikke. Et perfekt alternativ til sportsdrikker – men like godt og forfriskende etter en tur på tredemøllen eller en økt på yogamatten. Kjøpes hos Deli De Luca

 

Collagen fra oslo skinlab
Vi fikk så mange gode tilbakemeldinger forrige gang dere fant kollagen i Boostbox, så vi har bestemt oss for å gi dere mer! Kollagenpulveret fra Oslo Skinlab er et svært nyttig produkt, som skal være med på å gi deg en friskere og mykere hud – fra innsiden! Ikke bare har det dokumentert effekt på både rynker og cellulitter, men det er også et pulver helt uten smak – slik at du kan blande det ut i vann, kaffe, smoothie eller mat, uten å smake noe som helst. Skap en ny og god rutine med ditt nye kollagentilskudd. Du har fått rabattkode dersom du ønsker å kjøpe mer.

 

ProteinPro Bar, sjokolade smak (Veil 25,-)
Enda en herlig proteinbar nyhet! Med smak av sjokolade og herlig myk konsistens er det bare å nyte! At baren i tillegg inneholder 50% protein, og er uten tilsatt sukker gjør at vi elsker den!
Vi synes at proteinbar er ekstra godt etter en knallhard treningsøkt og håper du får kickstartet treningen din med denne baren som også er beriket med vitamin B og C. Håper du legger ut bilde på Instagram og tagger #boostboxno og viser hos hvor og når du inntar din proteinbar.