“Går det an?” tenker kanskje du? Absolutt, sier vi! Dette trikset sparer deg for tid, og gir deg
et skikkelig godt resultat. Kanelbollene blir naturlig nok flate, men smaken er like god!
De blir lekre og sprø utenpå, og myke og saftige på innsiden. 

 

Du trenger (til ca. 12 store boller)

100 g smør

3,5 dl melk

1/2 pk gjær

75 g sukrin

Ca. 600 g mel

 

Fyll:

6 ss smør

6 ss sukrin sukker

3ss kanel

Egg til pensling

 

Slik gjør du: 

  1. Bland sammen til en fin deig og lag små ruller av den
  2. Kutt opp til vanlige biter som når du lager vanlige kanelboller
  3. Legg bollene i vaffeljernet i ca. 2 minutter
  4. Dypp gjerne de ferdige bollene i melisTester du ut oppskriftene våre, blir vi skikkelige glade hvis du tagger oss! #BOOSTBOXNO