I månedens BoostBox, Styrke, fikk du kalsiumtilskudd fra Nøre Nutrition. Grunnene til dette er mange, blant annet fordi dette kosttilskuddet er med på å gjøre oss sterkere innvendig. Et sterkt og friskt ytre starter nemlig innvendig – både i ledd, skjelett og ikke minst hjernen. I denne artikkelen gir vi deg noen av fordelene ved å ta tilskudd av Marint Kalsium!

 

Hver dag får bena og knoklene dine små sprekker og brudd, som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere den prosessen hvor bena bygges opp igjen, trenger kroppen tilskudd av kalsium.

Man får kalsium gjennom melk, men ikke nok til å kunne bygge benmasse eller sikre god leddhelse. I dagens moderne kosthold med fine fileter, mangler vi ben og brusk. Det gjør at kroppen går glipp av gode næringsstoffer som kalsiumfolsfat og kollagen. Den eneste måten å få i seg kalsium som styrker skjelettet og leddene gjennom kostholdet, er å spise eller gnage på bein og brusk. Siden dette ikke er noe vi gjør noe særlig av, lønner det seg å ta kosttilskudd for å dekke behovet for kalsium. Sterke bein og en god leddhelse løses dog ikke bare ved å ta kosttilskudd, men det er nyttig sammen med en livsstil med jevnlig fysisk aktivitet og et sunt kosthold.

Marint Kalsium er et helt naturlig kosttilskudd, som blant annet inneholder vitamin D3. Det er produsert av fiskeben og inneholder samme type kalsium som vi har i kroppen vår. Det betyr at kroppen vår kan benytte dette til å bygge og styrke skjelettet vårt. Nøre Marint Kalsium er også en kilde til kollagen type 2, som finnes i alle ledd i kroppen din. Ved å ta dette kosttilskuddet, bidrar du til å forebygge og sikre god leddhelse i din kropp. Et smart og nyttig kosttilskudd for oss alle sammen!