Konfekt kan lages i god tid før jul. Og er du glad i mintsjokolade, er dette konfekten for deg.
Hjemmelaget After Eight består av mørk sjokolade med deilig peppermyntefyll.

 

After Eights ble opprinnelig laget av mørk sjokolade uten meieriprodukter. Velg selv om du bruker mørk sjokolade med eller uten melk.

 

Du trenger:

  • 300 g mørk sjokolade
  • 1 eggehvite
  • 150 g melis (eller sukrinmelis – om man bruker det kan det lønne seg med litt vaniljepulver i tillegg)
  • 8-10 dråper peppermynteolje

 

Slik gjør du: 

  1. Smelt 150 g sjokolade og bre i bunnen av en brødform.
  2. Sett kaldt og la stivne.
  3. Bland sammen melis, eggehvite og peppermynteolje og avkjøl litt (30-60 min i kjøleskapet) før du legger deg over den stivnede sjokoladen.
  4. Smelt så 150 g sjokolade til, avkjøl litt og legg over som et lokk i formen.
  5. Avkjøl til slutt alt sammen, gjerne i 2-4 timer.