Vi kommer stadig nærmere jul, og vi håper dere koser dere masse i adventstiden!
Med denne oppskriften blir det enda enklere å kose seg, for den smaker fantastisk.
For mange er havreflarn en del av de syv slagene man baker før jul – og uansett om du baker
7 eller 1 slag, så synes vi denne bør være med på listen 😉 

 

Oppskrift: 

1 egg

50 g eggehvite

100 g sukrin

1 ts bakepulver

100 g havregryn

50 g kokosmel

60 g Soft Flora (lett)

Sukrin sjokolade uten sukker

Kokosmasse

 

Slik gjør du: 

  1. Sett stekeovnen på 200 grader
  2. Smelt smør og hell over havregryn og kokosmel
  3. Visp sammen egg, eggehvite og sukrin til en lett og luftig røre
  4. Hell denne røren over havregrynene og tilsett bakepulver
  5. Lag passe store flarnstørrelser med en spiseskje på et bakepapir – ha god avstand
  6. Stek midt i ovnen 10-12 minutter. Følg nøye med
  7. Avkjøl på rist og i kjøleskap før du dypper de i smeltet sjokolade og strør kokosmasse på
  8. Avkjøl igjen før servering

 

@Juliekabo har delt sin oppskrift med oss 🙂