Havrekjeks er en god måte å få i seg god næring på! Her får du nemlig gode karbohydrater, proteiner og sunne kilder til fett – alt i èn miks. Og ikke nok med det, disse er skikkelig gode, og supre å ta med seg som tursnacks. Pakk de i sekken og vær sikker på å holde energinivået oppe, eller legg de i treningsbagen som en god belønning etter trening!

 

Ingredienser til ca. 8-10 kjeks

2 bananer

100 g glutenfritt havregryn

70 g Eco peanutbutter Crunchy

2 ss havremel

1 ts kanel

 

Slik gjør du:

1: Mos bananen med en gaffel, rør inn resten av ingrediensene til en jevn og fyldig deig,

2. La det svelle noen få minutter.

3: Fordel deigen på bakepapir, ca 1 ss per kjeks.

4: Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12-15 min (avhengig av ovn).

 

Tips! Disse er best når de er nystekt, men kan også oppbevares i en matboks i romtemperatur!
Restultatet er uansett gode kjeks som er saftige og litt crunchy på samme tid!

 

 

 

 

 

BESTILL BOOSTBOX HER