Fantastiske april er her og vi tar en sneakpeak på April BoostBoxen!

Vi har blitt ganske godt kjent med dere herlige mennesker som abonnerer på BoostBox. En ting vi helt sikkert vet er at de aller fleste av dere elsker å trene styrketrening! Noen har gjort det i flere år, mens andre igjen er helt nybegynnere. April Boxen passer like godt til både nybegynnere og erfarne, og vi har valgt å gi dere noe som blant annet kan brukes på styrketrening.

 

Sneakpeak på April BoostBox

I April Boxen får alle et NYTT TRENINGSPLAGG! Det eneste vi røper er at plagget er enkelt å matche med andre treningsplagg og har fukttransporterende materiale samt flott passform. Størrelser fra XS – XXL!

Du får også 1 stk Liquid Chalk Grip i full størrelse! Dette produktet legger til rette for optimalt grep på løftestangen og hantlene. Verdi på produktet er 199,-.

I tillegg til vekttrening brukes også Liquid Chalk innen klatring og turn da det er et flott verktøy for å bedre grepet.

Resten av innholdet røper vi selvfølgelig ikke. Men må må jo også nevne at vi får inn en Norgesnyhet som kan drikkes! Som du ser får du mye for pengene! Bestill din BoostBox her.