Som vi elsker å sende ut BoostBoxer til dere måned etter måned! Nytt og spennende innhold som dere ikke vet hva er med masse herlig treningsmotivasjon! Vi vet at de fleste av dere elsker nettopp overraskelsesmomentet, pluss det at verdien i BoostBoxen er langt høyere enn det BoostBoxen koster.

Vi vil bare si tuuuuuuusen takk for at dere deler øyeblikkene der dere mottar BoostBox, åpner den og bruker innholdet med oss. Det er utrolig moro for oss å se dere åpne boxen å ta innholdet i bruk på trening eller matlaging, takk for at dere tagger oss på Instagram så vi får se dette! Dere er helt fantastiske!

Motivasjon er gull

Gullboxen er en helt vanlig BoostBox som rett og slett har blitt pimpet med GULLSPRAY og ekstra verdifullt innhold! Dersom du er så heldig å vinne denne boxen får du selvfølgelig det vanlige innholdet, men du får så MYE MER!

Hva kan du få i GULLBOXEN?

Verdien i GULLBOXEN er hver måned på minimum 2500,- kr!!!

Dette får du som ekstra varer, eller herlige gavekort på sporty nettbutikker der du kan handle enda mere favoritter du har funnet i BoostBox.

En ekstra GULLBOX I GIVEAWAY

Det er helt tilfeldig hvem som får GULLBOXEN hver måned. Trekkemetoden vår er særdeles enkel, og skjer på følgende måte:

Etter alle BoostBoxene er pakket blir de pent stablet på paller på vårt lager. Vi plukker så ut en helt tilfeldig BoostBox, og flytter over innholdet til GULLBOXEN.

Men det hender også at vi har GIVEAWAY på gullboxen enten på vår Instagram eller på utvalgte samarbeidspartner sin Instagram.

Verdien i GULLBOXEN er hver måned på minimum 2500,- kr!!!