Hele innholdet i GREEN SPRING BoostBoxen: 

 

Clipper Green Tea Lime & Ginger (Veil. 54,-)

Teen alle snakker om! Grønn te drikkes over hele verden på grunn av sine mange helsefremmende fordeler. Visste du f.eks. at studier har vist at grønn te øker forbrenningen og reduserer oksidativt stress? Clipper Green Tea Lime & Ginger har en lett og ren smak, og er proppfull av antioksidanter! Vi elsker at den gir en kickstart på dagen – eller en oppkvikkende pause. Her får du te i beste kvalitet som også er økologisk og Fair Trade. Ta i mot våren med bedre hukommelse, økt energien og balansert humør. Anbefalt dagsdose er 3 kopper.Fra Supervital.no

 

 

 

 

 

Purasana Clean & Green (Veil 329,- pr stk)

Etter en lang og mørk vinter skal vi sammen booste kroppen med de reneste vitaminene som finnes på markedet. Alle får 2 pakker vitaminer fra Purasana sin nye serie Clean & Green. Innta vitaminene daglig for styrke deg selv innenifra og ut. Vi elsker at hele serien er økologisk, og har plantebaserte ingredienser som kroppen enkelt kan nyttiggjøre seg. Et sunt og variert kosthold vil stort sett gi deg de næringsstoffene du trenger, men etter den lange og mørke vinteren kan det være nødvendig å gi kroppen en liten BOOST.
Fra Supervital.no

 

 

 

 

 

Crew sokker fra Sock it to me (Veil 99,-)

Boost vårens løpetrening med disse freshe sokkene! Knallfine sokker fra Sock it to me som sammen med lysere dager og gode løpesko vil booste din treningsmotivasjon! Sokkene er laget uten skadelige kjemikalier og sertifisert med OEKO-TEX® Standard 100. Alle mottar forskjellige sokker i god kvalitet og herlig design og farger. Vi gleder oss til å se hvilket par du fikk – Tag oss med #boostboxno på Instagram for å dele med oss.

Fra Flexfit.no

 

 

 

 

 

 

Vit Hit Lean & Green (Veil 39,-)

Etterspurt av dere! Favoritten Lean & Green måtte bare få en plass i Green Spring BoostBox. Etter dagens løpetrening, ta av de freshe sokkene dine, sett deg ned og nyt en iskald VitHit. En av grunnene til at disse er så gode, er at de blant annet består av ulike typer te. Elderflower gir en deilig smak og kombinert med Maté Tea får du også i deg masse antioksidanter! Vi synes det er et stort pluss at den inneholder 70% mindre sukker enn lignende drikker.

Kjøpes på Deli De Luca, Cirkle K og Supervital.no

 

 

 

 

 

Banana Joe (Veil 24,-)

Advarsel: Gi bort til en venn dersom du ikke vil bli hektet! En desidert favoritt hos BoostBox og hos dere spreke BoostBox kunder. Gourmetchipsene laget av bananer fra Thailand er den perfekte snacksen! Vi tør å påstå at alle smakene er like gode, men vi kunne kun sende dere en pose hver….. Følg med i Sosiale Medier for en RÅ rabattkode på disse chipsene! Perfekt som sofakos eller som tilbehør til grillmaten. Spring is in the air!
Fra Supervital.no

 

 

 

 

 

 

Whole Earth brus (Verdi 36,-)

Whole Earth brus er en økologisk drikke med superfrisk smak. Perfekt mengde kullsyre bidrar til en balansert smaksopplevelse! Brusen er uten tilsatt sukker og fri for kunstige tilsetningsstoffer – noe vi liker godt! Den er søtet med agave sirup, og inneholder ellers fruktjuice laget av bær konsentrater fra økologisk produksjon uten sprøytemidler. Til og med boksen er produsert av resirkulerbar aluminium. Nyt Whole Earth brus før, under eller etter en svett treningsøkt!

Fra Supervital.no