Har du noen modne eller brune bananer liggende på benken? Ikke finn på å kaste de!
Bananen kan brukes til utrolig mye, også etter den har fått noen brune flekker. Jo modnere en banan er,
jo søtere smaker den. Derfor fungerer den også godt i baking, uten at du trenger mye søtning i tillegg.
Denne gangen tipser vi deg om noen skikkelige gode kjeks. Lages raskt og kan nytes sammen med kaffen, i matpakken eller på tur:-)

 

Du trenger: 

  • 1 egg
  • 1 godt moden banan
  • 60 g havregryn
  • Litt sukrin gold
  • Rosiner om du ønsker
  • Hakkede nøtter, for eksempel valnøtter
  • 1-2 ss revet kokos (kan sløyfes)
  • 1/4 ts kanel

Slik gjør du: 

  1. Mos banan med en gaffel
  2. Rør egg og banan godt sammen
  3. Tilsett resten av ingrediensene
  4. Legg ut til små kjeks på et stekebrett
  5. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 15-18 minutter