Gi boostbox i gave

BoostBox.no er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Sunn snacks, barer, treningstøy og mye mer.

Produktene varierer fra måned til måned, men felles hver måned er at du får populære produkter som vil BOOSTE treningen din!

  • Nye produkter og nyheter hver måned
  • Høy verdi – lav pris
  • 10.000 fornøyde kunder
  • Ingen bindingstid
  • levert hjem på døren

BoostBox sender ut 12 boxer per år hvorav 8 stk koster KUN 364,- pr. stkinkl. frakt!  PremiumBox kommer 4 ganger per år og koster 574,- pr. stk inkl. frakt. Fall in Love Boxen er en Premium BoostBox

Dette er en perfekt mulighet til å prøve nye produkter, samtidig som du også får mer av dine favoritt produkter. BoostBox.no gjør det lettere for deg å opprettholde din treningsmotivasjon og en sunn og aktiv livsstil.

I tillegg til diverse treningsrelaterte produkter vil du også motta treningsprogram, kostholdsprogram og oppskrifter. Vi gir deg også treningstips og ernæringsinformasjon som både er nyttig og viktig for deg som trener.

Og det som er ekstra kult med BoostBox.no er at vi leverer BÅDE til menn og kvinner! Enten du trener for crossfit, styrkeløft, fitness, yoga, løping eller rett og slett bare trener for å holde kroppen frisk og sunn, er BoostBox.no tingen for deg.

Vi jobber døgnet rundt med å finne de beste varene til deg! Dersom ikke alle produktene i en box faller i smak tør vi faktisk å garantere at de produkter som gjør det fortsatt kommer til å gi deg valuta for pengene.

Din første BoostBox er BoostBoxen ON THE GO. Den sendes ut mellom 18. og 26. November og frem *til lageret er tomt.

Informasjon om den som skal motta gaven:

required

required

required

required

required

required

required

required

required

required

Størrelser - Størrelsene på klærne vi forhandler er normale.

required

required

required

required

required

Våre salgsbetingelser finner du her.

Bekreft

required

Denne bestillingen gjelder BoostBox i gave. Når du sender inn skjema har du opprettet en gavelevering hos BoostBox.no på BoostBoxen "On The Go". Den sendes fra vårt lager mellom 19. og 26. November og fortløpende ved nye bestillinger etter dette. *til lageret er tomt.

Boxen vi bli sendt til gavemottaker, faktura vil bli sendt på mail til deg som bestiller.

Kjøper må være over 18 år.

 

 

Informasjon om den som skal motta fakturaen:

required

required

required

required

required

required

required