Friskt, syrlig og uimotståelig godt! Frossen yoghurtis er en enkel og knallgod dessert som passer til både hverdags og fest.
Hvis du ikke finner friske bær i butikken, kan du bytte dem ut med frosne bær.

I denne oppskriften toppes hele herligheten med ekstra proteiner i form av den sinnsykt gode proteinbaren fra månedens BoostBox SHAPE! Salted Caramel Chocolate fra proteinfabrikken.no er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein per bar. Hver bar veier hele 100 g, som betyr at du enkelt stiller sulten i større grad enn med en standard proteinbar. Den har skåret høyt i flere tester, og er proppfull av energi. Her gjør den seg som topping på

 

Dette trenger du:

  • 2 ½ boks med Gresk yoghurt
  • Håndfull neve med din favoritt Granola
  • Håndfull neve med Bringebær
  • 1 Big100 Bar Salted Caramel Chocolate fra månedens SHAPE BoostBox

 

Slik gjør du:

  1. Kle en langpanne med bakepapir og hell i yoghurtblandingen.
  2. Fordel bær, granola og biter fra baren og trykk alt litt ned i yoghurten.
  3. Sett formen i fryseren i minst 3-4 timer eller over natten.
  4. La den stå litt på benken før du skjærer den i passende biter.
  5. Om du ikke spiser alt med engang, kan bitene oppbevares i fryseren i en tom isboks.

 

Du trenger ikke ismaskin for å lage skikkelig god frossen yoghurt Tag oss #boostboxno dersom du tester denne oppskriften. Sommeren skal nytes med Yoghurtis med masse frukt og bær!!!

bestill boostbox her