Lyst å teste ut fiskekaker på rugbrød, toppet med kremost, spinat, eple fennikel og coleslaw? I denne oppskriften er det brukt fiskekaker fra Fiskemannen som inneholder 80 % fisk. Det vi liker her er at det er en høy andel fisk og lite karbohydrat. Dette lager du på under 20 minutter!

 

Du trenger:

Ingredienser: 4 porsjoner

  • 4 stk Fiskeburger 80%
  • 8 skiver rugbrød eller grovt brød
  • 1 pk. kremgo urter fra Tine
  • spinatblader
  • 1 stk eple
  • 1 stk liten fennikel
  • 1.5 dl coleslaw
  • 2 stk vårløk
  • Bladpersille- urte kruspersille

 

Slik gjør du:

  • Rist brødet i brødrister.
  • Grill burgeren ca. 2 min på hver side, eller stek i panne til de er gjennomvarme.
  • Legg burgerne på ristet rugbrød smurt med kremost.
  • Legg eple, coleslaw, spinatblader, vårløk og fennikel oppå.
  • Topp deretter med epleskiver og friske urter, salt og pepper.
  • Nyt med et glass iskaldt økologisk brus fra Whole Earth som du får i månedens BoostBox.

 

INNHOLD I FISKEKAKENE:
Energi: 406 kJ (97 kcal)
Fett: 3,4 g
Mettet fett: 0,3 g
Karbohydrater: 3,4 g
hvorav sukkerarter: 0,8 g
Protein: 13,1 g
Salt: 1,3 g
Fisk: 80 %
Produsent/distributør: Unil AS

Bestill her