Fiskeburger er blitt årets snakkis – og det finnes knapt grenser på hva du kan toppe den med. Denne enkle oppskriften inspirer deg til en knallgod burger toppet med Aioli, baby spinat, sprøstekt løk og gode urter. En god og rask middag/lunsj på under 20 min!

 

Du trenger:

  • 2 stk Fiskeburger 80%
  • 2 burgerbrød
  • 1 boks med Aioli
  • Baby spinatblader
  • Håndfull med sprøstekt løk
  • Bladpersille- dill

 

Slik gjør du:

  • Om ønskelig rister du burgerbrødet i brødrister.
  • Grill burgeren ca. 2 min på hver side, eller stek i panne til dei er gjennomvarme.
  • Legg burgerne på ristet burgerbrød smurt med Aioli. Legg spinatblader og tilbehøret oppå
  • Topp deretter med friske urter og sprøstekt løk!

NYT!

 

Les også