I premiumboksen «fall in love» fikk du masse deilig snacks. «Zero topping raspberry» fra Bodylab og «raspberry & hazelnut» sjokoladen fra Green&Blacks forelsket vi oss helt i. De smaker godt hver for seg og helt nydelig sammen, som i denne chiapuddingen. Kombinasjonen av mørk og fyldig sjokolade, søt bringebærsaus og syrlige bringebær gjør dette til en deilige liten dessert eller et ekstra godt mellommåltid.

 

Ingredienser:

  • 2 ss chiafrø
  • 1,5 – 2 dl valgfri melk (jeg brukte mandelmelk)
  • 1 ss zero topping raspberry fra bodylab
  • En håndfull frosne bringebær
  • “Raspberry & hazelnut” sjokolade (eller annen valgfri type)

Slik gjør du:

  1. Bland sammen chiafrø, melk og zero topping raspberry i et glass og sett i kjøleskapet til frøene har svellet (minst 3 timer, gjerne over natten). Bruk den melken du ønsker. Hvor mye væske du tilsetteravgjør hvor tykk chiapudding blir. Rør gjerne litt i puddingen underveis og tilsetter mer væske om nødvendig. Smak til.  Ønsker du en søtere pudding tilsetter du mer av zero toppingen eller en annen valgfri søtning. 
  2. Topp puddingen med en neve bringebær, hakket sjokolade og gjerne et ekstra dryss med zero topping før servering. 

Skrevt av Tonje Meinstad Aaserud,
Personlig trener og kostholdsveileder.
Instagram @pt_tonjemeinstad