I november setter vi i gang en ny challenge! Vi håper du henger med på squat-challenge 🙂
Vi lar oss inspirere av alle fordelene ved knebøy – og når alle har mottatt Tricks, Treats & Squats boxen, setter vi i gang med squat challenge!

 

Hva går challengen ut på?

Vi har laget to nivåer, slik at du kan velge det som passer deg og ditt utgangspunkt best. Her handler det ikke om å være best, men om åforbedre DITT potensiale!

NIVÅ 1: 10-20 knebøy 5 dager i uken.

NIVÅ 2: 20-40 knebøy 5 dager i uken.

Etter du har valgt nivå, er det bare å vente på 1. november! Da gir vi deg første knebøy-variant. Hver mandag i november legger vi deretter ut hva slags knebøy vi skal gjøre den kommende uken. Da får vi variasjon, ulik belastning og vi får utfordret oss selv!

 

Skriv opp knebøyene i treningsdagboken din 

I forrige BoostBox, Høstboost, fikk du en splitter ny treningsdagbok. Denne håper vi har kommet til nytte alle gangene du har reist på trening. Den gjør det mye enklere å holde oversikt over fremgangen din.

Treningsdagboken er supersmart å bruke under squat-challenge! Skriv opp hva slags type knebøy du tar, hvor mye vekt du eventuelt legger på og hvor mange du har klart å ta fra dag til dag. Kanskje forbedrer du deg både med belastning og antall repetisjoner? Vi har i hvert fall satt oss et mål om å bli litt sterkere!

Eksempel:

Uke 1

Antall knebøy: 20

Vekt: Ingen

ER DU KLAR?

Dersom du blir med på challengen, blir vi skikkelig glade om du tagger oss på Instagram!

@boostboxno #boostboxno #boostboxsquatchallenge