I BoostBox har vi gitt deg treningsstrikker tidligere, i ulike varianter. Vi digger alt utstyr som gjør det enkelt å trene hjemme, ute, på ferie eller å få ekstra god kontakt ved trening på senter! I BoostBoxen du får i september, gir vi deg et BootyBuilder Loop Band – OPPGRADERT versjon!! Det vil si – her får du det nyeste innen brede treningsstrikker som allerede har gjort det STORT på markedet.

 

Hvorfor BootyBuilder Loop band? 

Vi vet også at mange av våre kunder satte stor pris på treningsstrikken forrige gang vi hadde det i BoostBox – og vi vil gi dere det nyeste og beste på markedet så ofte vi kan! Her får du et perfekt verktøy til beinøktene dine, hvor du får kjenne på økt kontakt og god effekt av øvelsene du gjør! Den oppgraderte versjonen av Loop Band er av god kvalitet, og vil gjøre øktene dine enda bedre.

En av tingene vi syns er supert med denne strikken, er at den kan justeres! Dermed kan du tilpasse den etter din bruk, og de lengdene du ønsker utifra de øvelsene du skal gjøre. Du kan låne den bort til en venn eller venninne, som igjen kan tilpasse lengdene til seg selv.

 

Hvorfor bør du skaffe deg denne treningsstrikken? 

Denne strikken skiller seg ut!! Juster den ved hjelp av spennen i front og gjør deg klar for at musklene skal brenne!
Loop Bandet har en gummiert innside som gjør at den ikke sklir ned, enten du bruker shorts eller treningstights. Med sin bredde og gode kvalitet, vil strikken heller ikke krølle seg. Materialet på strikken gjør også at den føles mer behagelig mot huden og kroppen, enn de klassiske gummibåndene.

Tren bein og rumpe med denne strikken når du skal på ferie eller ikke har tid til å reise på treningssenteret. Noen øvelser som er supre med denne strikken er glute bridge, knebøy, knebøy med hopp eller kickbacks. Følg med i vår feed fremover, for gode tips til øvelser 🙂 Vi tror dette blir din nye MUST HAVE i treningsbagen!

 

Hvordan får jeg tak i denne? 

Da anbefaler vi deg å bestille BOOTY BoostBox som kommer i september! Den bestiller du HER.