HEI, 2020! Vi fyrer løs med et nytt år med et splitter nytt plagg til dere! Vårt mål denne gangen har vært å gi dere et plagg som både er comfy og flott på kroppen. Vi har designet en HELT fantastisk joggebukse i samarbeid med Bara Sportswear, som sitter godt på enhver figur – og som kan brukes hjemme, eller på vei til og fra trening. Hvem er gira??

 

Hvorfor joggebukse?

Vi har tidligere gitt dere tights, topper og sportsbher i BoostBox. Vi er glade for å kunne booste treningen din med nytt tøy! Denne gangen ønsket vi å dere et litt mer avslappet plagg, som kan sette prikken over i`en så langt i BoostBox-historien! Igjen har vi vært så heldige å teame opp med Bara Sportswear, som vi har designet en fresh joggebukse sammen med! Et viktig fokus har vært at buksen skal fremheve alle slags former – og at den skal føles superkomfortabel på, enten du skal gå til trening eller krype opp i sofaen med et pledd og en god film. Det er viktig for oss at DU føler deg BRA, og at plaggene vi gir deg er av god kvalitet. Det er vi sikre på at du får med denne buksen!

Vi har valgt å designe joggebuksen med en litt tight fit, samt en høy midje. På denne måten kan du fint bruke buksen hvor enn du skal, og du kan kjenne på litt av de samme kvalitetene som din favoritt tights har. Vi digger at den er høy i livet, at den ikke sklir, og at fargen er sprek. Vi føler oss også ganske spreke i denne!

 

Hvorfor bør jeg skaffe meg denne?

Vi har allerede gitt dere noen gode grunner – men vi har flere! Denne high waist joggebuksen har en verdi på hele 699,-! Det betyr at du får den til en mye lavere pris fordi du abonnerer på BoostBox! Buksen ville være fin å bruke året rundt, da den kommer i et deilig mykt stoff, med en soft fleece på innsiden. Den er sydd med en shaping effekt som skal få frem dine flotteste sider, og glidelåsene på lommene er vanntette. Miksen på stoffet i buksen er 95% bomull og 5% spandex. Dette gjør at du holder deg akkurat passe varm, og at du nå har en GO TO bukse når du skal chille hjemme!

Hvordan får jeg tak i den?

For å sikre deg denne joggebuksen, må du bestille månedens BoostBox! Denne joggebuksen er designet eksklusivt for deg som BoostBox kunde – og det er KUN dere som får akkurat denne fargen i rett BoostBox-ånd!

Bestill her