Med BLOOM Boxen vil både du og treningsgleden blomstre! La motivasjonen øke i takt med temperaturen ute.Vi håper BLOOM BoostBox bidrar til en sprek måned!

MIiego Løpebelte (verdi 249,-)
Gjør joggeturen ute i vår og sommer enda bedre! Du får en oppgradert utgave av det bestselgende løpebelte fra Miiego. Miiego løpebelte kommer med to lommer, slik at du kan skille nøklene dine fra mobilen. Beltet er praktisk å ha med seg på de korte joggeturene, hvor du ikke har med drikke. Det er produsert i elastisk materiale, slik at lommene rommer enhver type mobiltelefon. Beltet kommer også med anti-slip knotter, slik at det ikke sklir ned. Dessuten har det refleksdetaljer, slik at du synes under joggeturee i mørket også.

Nick´s KexBar (verdi 19,-)
“Join our fight on sugar” er slagordet til Nick´s – og det kan i bli med på, når den sukkerfrie kjeks-sjokoladen smaker så godt! Nick´s KexBar er en glutenfri kjeks-sjokolade uten tilsatt sukker. Den sprø og gode kjeksen har en mild smak av vanilje, og er dekket med sjokolade. Her får du mye god smak i en liten kjeks, som du kan nyte etter en treningsøkt eller på kveldene når søtsuget melder seg. KexBaren inneholder ingen kunstige søtstoffer, og er smaksatt med naturlige aromaer. Gled deg til denne!

HealthyCo jordbær syltetøy (verdi 59,-)
HURRA! Nå kan du sette priken over i´en på pannekakene, vaflene, grøten eller brødskivene. Det er uten tilsatt sukker, med hele 75% jordbær. Syltetøyet er søtt og god, med kun 40 kcal pr. 100ml. 

Hydrotabs fra Bodylab (verdi 49,-)
Det er en ting vi VET dere elsker, og det er brusetabletter som gir energi! I BLOOM Boxen får du bodylab sine knallgode Hydro Tabs! Hver tablett inneholder 75 mg koffein og en kombinasjon av vitaminer og mineraler (elektrolytter). Slik holder du energien oppe og sørger for rehydrering på samme tid. 

Sport Recovery Gummies fra Proteinfabrikken  (verdi 69,-)
Her får du en av våre desidert favoritter! Disse deilige geléfruktbitene er til bruk etter trening, eller når du får lyst på en liten godbit. De er proppfulle med kreatine, Bcaa, L-glutamin, vitamin B6 og magnesium (sitrat), og er perfekt tilskudd til restitusjon eller til bruk under lengre treningsøkter. Gled deg – for disse er gode! 

AminoPro Candy Edition (verdi 30,-)
Vi får aldri nok av en god energidrikk! Hva slår vel en skikkelig kald drikke, som booster deg før trening? Denne forfriskende energidrikken smaker fersken-godteri, og er beriket med Bcaa og koffein. Den er helt uten tilsatt sukker, og perfekt for deg som vil løfte energien flere hakk!

Proteinpulver Sample fra BodyLab
Som en bonusprodukt i BLOOM Boxen får alle teste hver sin sample av Bodylab sin populære whey100 – perfekt å innta etter trening! Protein bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmassen, samt normale knokler.

Pancake and waffle mix fra BodyLab (verdi 69,-)
Gjør Bodylab har kommet med en ny serie som heter your choice, og her får du en knallgod pannekake og wafflemix som kun er tilgjengelig i dagligvarehandelen. Nyt disse gode proteinvafflene etter en hard økt i solveggen, toppet med sukkerfritt syltetøy!

Bestill her