Vi har avslørt at denne månedens Boostbox – SHAPE – inneholder en splitter ny treningsshorts!! Dette er ikke en hvilken som helst shorts, men en shorts med perfekt passform, fasong og lengde. Ikke for kort, ikke for lang. Vi tror dette blir en klassiker og favoritt i DITT klesskap – spesielt midt på sommeren, og for eksempel når du skal ut på reise! Gled deg til å teste denne, for her snakker vi komfort 🙂 

 

Hvorfor valgte vi denne shortsen? 

En av grunnene til at vi ønsket å gi dere Black Shape shorts, var på grunn av den gode komforten. BARA har utviklet denne shortsen med fokus på at den skal være like behagelig som din favoritt tights! Etter å ha prøvd den, og selv brukt den på trening, kan vi stå inne for at den er behagelig å ha på seg. En annen grunn til at vi digger denne shortsen, er lengden. Vi vet at mange kan føle på at mange shortser er litt i korteste laget – men her får man en super mellomting mellom kort shorts og capri. Shortsen skal ikke skli opp på trening eller når du er ute og løper, noe vi syns er helt supert!

Hva er de beste egenskapene med Black Shape Shorts?

Det er mange ting vi kan trekke frem, men èn ting er stoffet! Shortsen er laget av et materiale som holder deg tørr og sval gjennom enhver treningsøkt. I tillegg har den svært fine og diskre detaljer, som gir den det lille ekstra. Stoffet som er brukt, gjør også at du får god støtte og en skikkelig fin fasong! Den former seg etter kroppen din og fremhever formene dine. Det må også nevnes at den er designet med anti-shake som skal gjøre at shortsen holder seg på plass.

 

Hvordan er shortsen i størrelsen? 

Informasjonen vi har fått fra BARA, er at shortsen er normal i størrelsen. Bruker du for eksempel str. L i de fleste plagg, så anbefaler vi deg altså å bestille denne shortsen i str. L.

 

Hvordan er shortsen i livet? 

Helt perfekt, spør du oss! Shortsen er høy i livet, og har et bredt parti over magen som gjør den svært flatterende. Vi vet at mange av dere foretrekker høyt liv på tights og shorts, og her tror vi virkelig du blir fornøyd! Du unngår at shortsen sklir ned i livet, og den er så fin å matche med en flott sportsbh eller topp!

 

Hva slags trening passer den til?

Enkelt og greit – all slags! Sleng den på når du skal ut å løpe, ta en styrkeøkt hjemme eller når du skal på treningssenteret. Det er heller ikke noe i veien med å bruke denne på fritiden, da den er både komfortabel og svært stilren.

Og YES, du kan trene knebøy og andre styrketreningsøvelser med denne – den er 100% SQUATPROOF!

 

Hvordan får jeg tak i den? 

Da går du inn HER og bestiller DIN Shape BoostBox!! Vi sender ut boxer fortløpende, og før du vet ordet av det,
så har du din splitter nye shorts i hendene – sammen med en mengde annen snacks som skal booste deg gjennom sommeren!

 

 

bestill her