Woooho!! Vi klarer ikke vente med å røpe dette produktet som kommer i Oktober BoostBox. Hvorfor? Vi vil at også DU skal rekke å sikre deg denne herlige nyheten!! I neste månedens box får du et nytt plagg! Vi skal sende ut en herlig cropped hoodie til deg som abonnerer på BoostBox – en hoodie som vi kan stå inne for at er SKIKKELIG digg på! Les mer om hvorfor DU bør bestille din Oktober box nå!

 

Hvorfor Björn Borg Cropped hoodie? 

Vi har gitt våre BoostBox-kunder plagg fra Björn Borg tidligere, og vi fikk SÅ mange gode tilbakemeldinger! Forrige gang fikk du en fresh tights og t-skjorte (gutta fikk shorts og t-skjorte) – mens denne gangen får du en hettegenser som du får god bruk for fremover! Høsten er på vei, og vi har sett etter en høstlig og flott farge i et plagg som er både funksjonelt og good looking! Cropped hood sport fra Björn Borg har en elastisk linning, kule detaljer og en sporty look!

 

Hvorfor bør du sikre deg denne? 

For det første – sjekk den fargen! Forest night er en dyp grønnfarge som passer perfekt inn i høsten. Detaljene med logo og snører ved halsen, gjør den både er litt annerledes og tøff. Stoffet er av 100% bomull, med børstet fleece. Innsiden av genseren er fløyelsmyk mot kroppen – noe som gjør den ekstra digg når du skal slappe av i sofaen på mørke og kalde kvelder. Ikke minst er den skikkelig fresh å style sammen med en high waist tights! Vi gleder oss til å se dere rocke denne!

 

Hvordan får jeg tak i denne? 

Da må du bestille vår Oktober-box! FALL IN LOVE.

Denne boxen vil booste høsten din, holde deg varm og komfortabel og gi deg masse ny snacks!

Vær rask for å sikre deg din størrelse – denne blir populær! Du bestiller HER: