Bestill din BoostBox her!

BoostBox er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Sunn snacks, barer, treningstøy og mye mer.

Produktene varierer fra måned til måned, men felles hver måned er at du får populære produkter som vil BOOSTE treningen din!

  • Nye produkter og nyheter hver måned
  • Høy verdi – lav pris
  • 10.000 fornøyde kunder
  • Ingen bindingstid
  • levert hjem på døren

BoostBox sender ut 1 box per måned. KUN 364,- pr. stk inkl. frakt!  Hvert kvartal erstattes BoostBox med Premium BoostBox. Flere produkter med høyere verdi. Premium BoostBox koster 574,- ink frakt. Verdi over 1000,- kroner. BoostBox Kickstart 2.0 er en Premium BoostBox og koster 574 inkludert frakt,-

Dette er en perfekt mulighet til å prøve nye produkter, samtidig som du også får mer av dine favoritt produkter. BoostBox.no gjør det lettere for deg å opprettholde din treningsmotivasjon og en sunn og aktiv livsstil.

I tillegg til diverse treningsrelaterte produkter vil du også motta treningsprogram, kostholdsprogram og oppskrifter. Vi gir deg også treningstips og ernæringsinformasjon som både er nyttig og viktig for deg som trener.

Og det som er ekstra kult med BoostBox.no er at vi leverer BÅDE til menn og kvinner! Enten du trener for crossfit, styrkeløft, fitness, yoga, løping eller rett og slett bare trener for å holde kroppen frisk og sunn, er BoostBox.no tingen for deg.

Vi jobber døgnet rundt med å finne de beste varene til deg! Dersom ikke alle produktene i en box faller i smak tør vi faktisk å garantere at de produkter som gjør det fortsatt kommer til å gi deg valuta for pengene.

Din første BoostBox er BoostBoxen Kickstart 2.0 som sendes ut 20. Januar og frem til lageret er tomt.

required

required

required

required

required

required

required

required

Størrelser - Størrelsene på klærne vi forhandler er normale.

required

required

required

required

required

Våre salgsbetingelser finner du her.

Bekreft
Kjøper må være over 18 år.

required

Denne bestillingen gjelder BoostBox abonnement. Når du sender inn skjema har du opprettet et abonnement hos BoostBox.no. Din første BoostBox er BoostBoxen KICKSTART.